[Aktualności] Ruszają Wyścigowe Motocyklowe...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ruszają Wyścigowe Motocyklowe...
Dyskusja na temat: Ruszają Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ruszają Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ruszają Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szanowni Państwo,
Piszę w imieniu swoim oraz podpisanych poniżej zawodników klas Rookie 600 oraz Rookie 1000.
Zwracamy się do Państwa jako organizatora najbliższej rundy WMMP z wnioskiem o rozdzielenie treningów kwalifikacyjnych oraz, przede wszystkim, wyścigów klas Rookie 600 i Rookie 1000 w Pucharze Polski.
Na podstawie list startowych z rundy rozgrywanej na Słowacji można wnioskować, iż zarówno w klasie Rookie 600 jak i w Rookie 1000 nie powinno być problemów z osiągnięciem minimalnej liczby uczestników wymaganych do przeprowadzenia klasyfikacji.
Ponadto uważamy, iż rozdzielenie wyścigów z przyczyni się do podniesienia poziomu bezpieczeństwa i zapewni rywalizację na bardziej wyrównanym poziomie.
Prosimy o informację zwrotną, czy wyścigi zostaną rozdzielone i, jeśli tak, kiedy zostanie opublikowany zmieniony harmonogram zawodów.
Z poważaniem
Marek Chłopkowski
Grzegorz Jakóbek
Aleksander KopiÅ›
Michał KojkołDariusz Małkiewicz
Piotr PrendotaPaweł Przybylski
Maciej Ukleja
Tresc listu do organizatora ,skoro wszystko jest tak swietnie rozplanowane...<br><hr>zawodnik
Piszę w imieniu swoim oraz podpisanych poniżej zawodników klas Rookie 600 oraz Rookie 1000.
Zwracamy się do Państwa jako organizatora najbliższej rundy WMMP z wnioskiem o rozdzielenie treningów kwalifikacyjnych oraz, przede wszystkim, wyścigów klas Rookie 600 i Rookie 1000 w Pucharze Polski.
Na podstawie list startowych z rundy rozgrywanej na Słowacji można wnioskować, iż zarówno w klasie Rookie 600 jak i w Rookie 1000 nie powinno być problemów z osiągnięciem minimalnej liczby uczestników wymaganych do przeprowadzenia klasyfikacji.
Ponadto uważamy, iż rozdzielenie wyścigów z przyczyni się do podniesienia poziomu bezpieczeństwa i zapewni rywalizację na bardziej wyrównanym poziomie.
Prosimy o informację zwrotną, czy wyścigi zostaną rozdzielone i, jeśli tak, kiedy zostanie opublikowany zmieniony harmonogram zawodów.
Z poważaniem
Marek Chłopkowski
Grzegorz Jakóbek
Aleksander KopiÅ›
Michał KojkołDariusz Małkiewicz
Piotr PrendotaPaweł Przybylski
Maciej Ukleja
Tresc listu do organizatora ,skoro wszystko jest tak swietnie rozplanowane...<br><hr>zawodnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WMMP ruszają czy już ruszyły Teresa , " debiutujący w klasie Superstock 1000 Marek Szkopek " Teresa a może nie pamiętasz kto był w 2008 roku II wicemistrzem Polski w klasie superstock 1000 . No cóż takich mamy pismaków jaki mamy w WMMP klimat . <br><hr>zielony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Speedday posiada Live Timing czy takowy ma także WMMP - nie mogę nigdzie wyszukać? O co chodzi w końcu to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski!!!
Katastrofa brak strony www, informacji jak na lekarstwo w mediach.
Myślę a nawet mam przekonania że redakcja Scigacza także powinna się wstydzić za taki stan.<br><hr>Marian
Myślę a nawet mam przekonania że redakcja Scigacza także powinna się wstydzić za taki stan.<br><hr>Marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WMMP umiera śmiercią naturalną , nadchodzą nowe Miszczostfa Wielkopolski !!!!! <br><hr>afroleonKomentatorzy napisał(a):Speedday posiada Live Timing czy takowy ma także WMMP - nie mogę nigdzie wyszukać? O co chodzi w końcu to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski!!!
Myślę a nawet mam przekonania że redakcja Scigacza także powinna się wstydzić za taki stan.<br><hr>Marian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości