Trudne sprawy [+18]
Kaai - no ciekawe jakiej ŚREDNIEJ.. Bo to więcej niż moja wypłata.. o.O aż szkoda się przyznawać..
eee. to ciency jesteście Ja pracuje w TBS, a wczesniej w spółdzielni. Człowiek jak conajmniej 5x nie wszedl na 4 piętro dziennie to dzień był nie zaliczony.. A jeszcze jak się okazało, że zapomniałes zadzwonić domofonem czy ktoś jest i poszedłeś na marne z 10kg torbą na ramieniu <3..
eee. to ciency jesteście Ja pracuje w TBS, a wczesniej w spółdzielni. Człowiek jak conajmniej 5x nie wszedl na 4 piętro dziennie to dzień był nie zaliczony.. A jeszcze jak się okazało, że zapomniałes zadzwonić domofonem czy ktoś jest i poszedłeś na marne z 10kg torbą na ramieniu <3..
- Grynfix
- Świeżak
Chciałbym to kur.. zobaczyć na moim koncie.. Szczególnie średnia.. Nie jeździłbym na starej Yaśce tylko na świeżym sprzecie a do tego miałbym fajną fure pod domem i nie kminił co z czym i dlatego...
Ale za to pocieszam się, ze mieszkam na swoim w nowiutkim dopiero co wybiałkowanym mieszkaniu z balkonikiem czego nie mają ludzie w moim wieku zazwyczaj
Ale za to pocieszam się, ze mieszkam na swoim w nowiutkim dopiero co wybiałkowanym mieszkaniu z balkonikiem czego nie mają ludzie w moim wieku zazwyczaj
- Grynfix
- Świeżak
suhy - sprzedaj nie swoje... Chętnie
Jak wcześniej napisałem pracuje w TBS i po prostu małym przekręcikiem po ploteczkach z kolezankami w pracy ^^ udało się zrobić tak, że cudownie dostałem nowe mieszkanie.. Oczywiście kaucja 5K itd ale chate mam..
Niestety z moto czy autem sie tak nie da aby pójść do salonu i dać adekwatnie do ceny np. 2K kaucji i sobie jeździć A fajnie by było haha
Jak wcześniej napisałem pracuje w TBS i po prostu małym przekręcikiem po ploteczkach z kolezankami w pracy ^^ udało się zrobić tak, że cudownie dostałem nowe mieszkanie.. Oczywiście kaucja 5K itd ale chate mam..
Niestety z moto czy autem sie tak nie da aby pójść do salonu i dać adekwatnie do ceny np. 2K kaucji i sobie jeździć A fajnie by było haha
- Grynfix
- Świeżak
Pany, tak się chyba nie kontruje regulacji linki od sprzęgła, co?
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx-r-10 ... 24637.html
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-gsx-r-10 ... 24637.html
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Powiem szczerze, że nie przepadam za chinolami ze względu na ich jakość i duży brak oryginalności. Ponadto "projektowanie" polskich dystrybutorów sprowadza się do projektowania naklejek czy zmiany lamp. Jednak ten Romecik wpadł mi w oko. Jak wam się podoba? Pomijając, że chinol.
- Załączniki
-
- Romet R125 CVT
- 2928-romet_R125_CVT.jpg (78.92 KiB) PrzeglÄ…dane 837 razy
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
AHAHAHAHA
MrSen, ale miałbyś niewygodnie, żeby przed nim ukleknąć i zrobić foto z tekstem 'spójrz mi w oczy i obiecaj że mnie nie zabijesz' bo ma k0ło z przodu fest
MrSen, ale miałbyś niewygodnie, żeby przed nim ukleknąć i zrobić foto z tekstem 'spójrz mi w oczy i obiecaj że mnie nie zabijesz' bo ma k0ło z przodu fest
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):o co konkretnie ci chodzi?
btw, te moto to toalny złom
O tą taka dużą podkładkę przy klamce od regulacji.
Czemu Ci siÄ™ nie podobuje?
Ostatnio edytowano 3/3/2015, 14:15 przez Walenty, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Kaai napisał(a):o co konkretnie ci chodzi?
btw, te moto to toalny złom
O tą taka dużą podkładkę przy klamce od regulacji.
Czemu Ci siÄ™ nie podobuje?
normlanie jest :F
u mnie tak jest
Ostatnio edytowano 3/3/2015, 14:42 przez Kaai, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Z ciekawości zajrzałem na stronę "rometa". W pierwszej chwili stwierdziłem nawet spoko. Dopiero gdy spojrzałem na cenę, drastycznie zmieniłem zdanie. 8,5 kafla za takie coś? Czy ich dokumentnie poj&^%o? Za tyle można kupić z oferty junaka coś co jest kopią Hondy Rebel albo sobowtóra Kawy Z 300 z silnikiem 125cc.
-
Angler - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości