Jaki motocykl w Zielonej Górze ??
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl w Zielonej Górze ??
witam
orientuje się ktoś na jakim motocyklu zdaje się egzamin w z. górze?
myślałem, że na suzuki gn ale jak wczoraj byłem zdac testy to stał tam niejaki JinG Cheng czy jakoś tak
myślałem, że na suzuki gn ale jak wczoraj byłem zdac testy to stał tam niejaki JinG Cheng czy jakoś tak
- paver6
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Re: Jaki motocykl w Zielonej Górze ??
paver6 napisał(a):witam
Myśle, że wysratczające moto jak na poczatek
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
właśnie ten chiński szajs tam jest. Motocyklem bym go nie nazwał zdawałem na nim egzamin jakiś czas temu i mogę z cała odpowiedzialnościa powiedzieć że jest to złom, a mechanik w tym wordzie to straszny cham. Nie polecam
ps.:
Lepiej zdawaj w Legnicy.
ps.:
Lepiej zdawaj w Legnicy.
- 0rzeł
- Świeżak
ja zdałem tydzień temu na nim egzamin i trzeba przyznac ze rewelacji nie ma. to jakas chińszczyzna nie pamiętam nawet nazwy. ale ogolnie zdałem (jupi!) więc da sie na nim jeździć. troche szarpie przy zmniejszaniu gazu. jazda na ósemce wchodziła w gre tylko na jedynce. Zdziwiłem sie brakiem kontrolki biegu jałowego, ale w zamian mamy elektroniczny wyświetlacz biegu. jak masz jeszcze jaies pytania to wal na pw.
Suzuki GS500E '94
-
luucan - Świeżak
w legnicy nie da rady za długo się czeka na egzaminy. W Zielonej jakoś szybko udało mi się wskozyc na teorie i teraz praktyczny a jakbym chciał się przenieśc teraz do legnicy to WORD-y między soba przesyłają papiery - trwa to ok 3 miesięcy tak mnie poinformowano więc zostaje mi wynalazek z CHIN
- paver6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość