www.******
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jestem po prostu zadowoloną klientką dlatego ich bronię, nie każdy kto pisze dobre opinie musi byc pracownikiem.. ale w twojej głowie chyba tak...Komentatorzy napisał(a):Nie polecam. Klientowi ustawowo przysługuje prawo do zwrotu towaru i otrzymania zwrotu gotówki, w tym sklepie proponują rekompensatę w postaci bonu czego klient dowiaduje się dopiero kiedy towar chcę zwrócić, w regulaminie nie ma o tym żądnego zapisu. Sklep łamie przepisy prawa kupujących i własny regulamin, gdy klient domaga się ich egzekwowania otrzymuje od śmiesznego prezesika zaproszenie do sądu. Jeśli ktoś lubi kupować przez internet i nie mieć możliwości zwrotu lub walczyć o nią w sądach to polecam<br><hr>Maciej<br>Komentatorzy napisał(a):Ja jestem mega zadowolona... To jest na serio super sklep i mają swoje zasady, tak jak każdy.. ja nigdy nie miałam z nimi problemu zawsze mozna się dogadać. Wieć nie wiem dlaczego takie bzdury piszecie... zawsze trafisz na jakąś promocję pracownicy sa bardzo sympatyczni i cierpliwi w stosunku do klienta. ja na pewno będę tam robić zakupy jak najdłużej się da... nigdzie nie znajdziesz takiego drugiego sklepu. Serdecznie polecam!<br><hr>moto girl<br>Komentatorzy napisał(a):Zapomniałaś dodać że w nim pracujesz. Dostałaś/eś premię od prezesika za pisanie takich pięknych opini?<br><hr>Maciej <br>
<br><hr>motogirl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie, nie wie co przeskrobali albo i nie, ale ja jestem zadowolony Darmowa dostawa, zamawianie i odbieranie w wybranych sklepach to wszystko jest dla nas, dla klientów, a wy tak narzekacie jaki to on nie jest zły... masakra.. JA POLECAM! <br><hr>GrzesiekKomentatorzy napisał(a):Pracownicy tego złodziejskiego sklepu bardzo się starają i na każdą negatywną opinie od klienta piszą dwie swoje. Żenada! RADZĘ UNIKAĆ nie trzymają się własnego regulaminu a klientowi pozostaje dociekać swoich praw w sądzie. <br><hr>Maciej <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ehh.. czemu jest tak, że naród Polski ciągle ... ciągle.. narzeka ? Nigdy nikomu nie idzie dogodzić, jak czytam te opinie mam wrażenie, że poruszam się wśród gimbazy, która nie dostała kieszonkowego
Mnie się tam wszystko podoba, fakt czasem czekam dłużej na paczkę ale dostałem ostatnio super gifta za ten czas i jestem zadowolony. Najważniejsze jest to.. że mam do czynienia tam z motocyklistami --- czytaj "MOTOCYKLISTAMI" a nie ze sprzedawcami, którzy wciskają mi na siłę pierdoły nie związane z moto.. Dla mnie ok i polecam zwłaszcza jak ktoś jest świeży w tym temacie. <br><hr>Blustar
Mnie się tam wszystko podoba, fakt czasem czekam dłużej na paczkę ale dostałem ostatnio super gifta za ten czas i jestem zadowolony. Najważniejsze jest to.. że mam do czynienia tam z motocyklistami --- czytaj "MOTOCYKLISTAMI" a nie ze sprzedawcami, którzy wciskają mi na siłę pierdoły nie związane z moto.. Dla mnie ok i polecam zwłaszcza jak ktoś jest świeży w tym temacie. <br><hr>Blustar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po prostu ludzie tacy są... albo konkurencja albo się mszczą.. ludziom nigdy nie dogodzisz, nawet jak by wszystko za darmo było... hahah wtedy i tak by było dla nich źle, pewnie też by narzekali jak małe dzieci, ja osobiście trzymam kciuki za ############## <br><hr>konotKomentatorzy napisał(a):Ehh.. czemu jest tak, że naród Polski ciągle ... ciągle.. narzeka ? Nigdy nikomu nie idzie dogodzić, jak czytam te opinie mam wrażenie, że poruszam się wśród gimbazy, która nie dostała kieszonkowego
Mnie się tam wszystko podoba, fakt czasem czekam dłużej na paczkę ale dostałem ostatnio super gifta za ten czas i jestem zadowolony. Najważniejsze jest to.. że mam do czynienia tam z motocyklistami --- czytaj "MOTOCYKLISTAMI" a nie ze sprzedawcami, którzy wciskają mi na siłę pierdoły nie związane z moto.. Dla mnie ok i polecam zwłaszcza jak ktoś jest świeży w tym temacie. <br><hr>Blustar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UWAGA NA SKLEP www.##############, OMIJAĆ TEN SKLEP Z DALEKA! ZamówiÅ‚em spodnie (Czas wysyÅ‚ki: od 24h) i… czekaÅ‚em 2,5 miesiÄ…ca aby usÅ‚yszeć, że nie sÄ… w stanie wywiÄ…zać siÄ™ z zamówienia. Termin dostawy spodni wielokrotnie przekÅ‚adany i za każdym razem zapewnienia, że na pewni już bÄ™dÄ…… ZamówiÅ‚em wiÄ™c spodnie w innym sklepie i po dwóch tygodniach już byÅ‚y. PRZESTRZEGAM PRZED SKLEPEM ############## PONIEWAÅ» NIE REALIZUJÄ„ ZAMÓWIEŃ.<br><hr>Grzegorz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ludzie są różni, ale przeważająca większość z nich, do niej zalicza się personel i cała firma motoakcesoria, zachowuje się co najmniej nieodpowiedzialnie.Komentatorzy napisał(a):Ehh.. czemu jest tak, że naród Polski ciągle ... ciągle.. narzeka ? Nigdy nikomu nie idzie dogodzić, jak czytam te opinie mam wrażenie, że poruszam się wśród gimbazy, która nie dostała kieszonkowego
Mnie się tam wszystko podoba, fakt czasem czekam dłużej na paczkę ale dostałem ostatnio super gifta za ten czas i jestem zadowolony. Najważniejsze jest to.. że mam do czynienia tam z motocyklistami --- czytaj "MOTOCYKLISTAMI" a nie ze sprzedawcami, którzy wciskają mi na siłę pierdoły nie związane z moto.. Dla mnie ok i polecam zwłaszcza jak ktoś jest świeży w tym temacie. <br><hr>Blustar<br>
oszukiwanie, lub też balansowanie na krawędzi handlu i złodziejstwa jest już w tej firmie procedurą i polityką wyznawaną chyba przez ich właścicieli, skoro wydają na to zgodę
jest całe mnóstwo komentarzy negatywnych.
pozytywne... nie wiem, kto je tworzy, może personel firmy a może pojednyczy klienci, którzy naprawdę mieli dużo szczęścia
kupujesz kurtkę czarną dostajesz białą
buty nr 44 a dostajesz 42 - czy mam sobie palce upierd....ć?
a na zwrot kasy, którą przelałeś przedpłatą czekasz 30 dni ... ROBOCZYCH
dopiero wezwanie do zapłaty skłania ich do zwrotu pieniędzy
omijać, omijać i jeszcze raz omijać szerokim łukiem<br><hr>michal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem wszystko, ale jeśli chwalą się, że są autoryzowanym dystrybutorem firmy Louis i na przesyłki czeka się 20 dni to chyba lekka przesada? Sam kupuję czasami w Louisie w DE i maks 4 dni z wysyłką. Więc się nie dziwię, że ludzi szlak trafia bo to powinno tyle trwać a nie prawie miesiąc. W końcu w UE jestesmy.<br><hr>JanekKomentatorzy napisał(a):Ehh.. czemu jest tak, że naród Polski ciągle ... ciągle.. narzeka ? Nigdy nikomu nie idzie dogodzić, jak czytam te opinie mam wrażenie, że poruszam się wśród gimbazy, która nie dostała kieszonkowego
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości