Zobacz wątek - CBR 125 - opłaca się ?
NAS Analytics TAG

CBR 125 - opłaca się ?

i inne małe pojemności
_________

CBR 125 - opłaca się ?

Postprzez Kierownica » 8/1/2014, 18:20

Witam, mam takie pytanie czy opłaca się waszym zdaniem brać tą CBR'kę ?

http://otomoto.pl/honda-cbr-125r-M3867514.html

Szukam mniej więcej czegoś w tym przedziale cenowym. Max. 4500 bo dzwoniłem i facet powiedział, że za tyle puści.

Proszę nie pisać, że jest to "rower". Fakt jest mała, ale też dużo potrafi. Kumpel ma i jakoś jest zadowolony. Jeździł na kumpla wielokrotnie i jest wygodna w miarę dobre przyspieszenie i v-max w granicach 130-135.
Kierownica
Świeżak

Postprzez SkoQ » 8/1/2014, 18:24

Nikt Cię na tym forum nigdy nie ochrzani za to że kupujesz za małą pojemność, oczywiście to świetny model do nauki, o samym sprzęcie się nie wypowiadam :D ale spasuj trochę, bo nikt Ci jeszcze nic złego nie powiedział :P
v-max 110 :P ale chyba nie to jest najważniejsze co ? :)
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Ścigacz.pl

Postprzez malomi » 8/1/2014, 18:32

Witam,

Po twoim poście widzę, że jesteś świeży ;] jeszcze nie wiesz, że to jest forum, na którym propaguje się motocyklizm w jak najlepszym tego słowa znaczenie rzesza fajnych sympatyczny ludzi, którzy zawsze ochoczo pomagają pod warunkiem uszanowania zasad tutaj panujących (regulamin). Nie wyśmiewamy zaczynania od małych pojemności a wręcz zachęcamy do tego, ponieważ w przeciwieństwie do innych for ludzie, którzy tu zazwyczaj się wypowiadają biorą odpowiedzialność za to, co piszą... A przynajmniej większość zawsze xd jakieś kwiatek się trafi xd

Od co... :twisted:
CBR f4i sport
malomi
Bywalec

Postprzez melvin » 8/1/2014, 19:17

Kup sobie od razu litra...

i pij z żalu że nie ogarnąłeś ogromu informacji zawartych w regulaminie forum...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez Kierownica » 8/1/2014, 20:13

Dzięki za miłe słowa, ale nie zrozumieliśmy się. :) Piszą "wiem, że jest mała" nie miałem na myśli pojemności, ale jej rozmiary. Macie rację, że nie powinienem od razu pisać "proszę nie pisać, że to "rower" bo jestem nowy na forum i nie znam jeszcze atmosfery jaka tu panuje. :) Na większości to pisali, że "rower" itd. oczywiście chodzi o jej rozmiary.

Czekam na więcej wypowiedzi na temat tej CBR'ki :P
Kierownica
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm