Motocykl dla dziewczyny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jest wrecz dość niziutki.
Co jak co, ale jacyÅ› straszni idioci nie wybierali go na moto do kursu.
Mój znajomy uczy na Gladiusie w szkole jazdy, moto jest fajne, zwrotne i niskie. Jedyne co to trochu ciężkawe jak na sprzęt Lkowy, ale do ogarnięcia spokojnie
A postawienie go do pionu nawet w zblokowanej wersji nie stanowi problemu
Mój znajomy uczy na Gladiusie w szkole jazdy, moto jest fajne, zwrotne i niskie. Jedyne co to trochu ciężkawe jak na sprzęt Lkowy, ale do ogarnięcia spokojnie
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Witaj Agnieszka.
Wiem z czym się borykasz, bo ja też z tych nie wysokich. Śmigam Suzuki GSR600 obniżoną i daję świetnie radę na niej. Powoli rozglądam się za nowym sprzętem, więc Suzi będzie do kupienia. Jeżeli jesteś zainteresowana pisz na priv.
Wiem z czym się borykasz, bo ja też z tych nie wysokich. Śmigam Suzuki GSR600 obniżoną i daję świetnie radę na niej. Powoli rozglądam się za nowym sprzętem, więc Suzi będzie do kupienia. Jeżeli jesteś zainteresowana pisz na priv.
- iszula
- Świeżak
Sykopson napisał(a):Jest wrecz dość niziutki.
ani niskie ani zwrotne, na placu jest koszmarny, wali sie w winkiel generalnie do najporeczniejszych nie nalezy
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
nie jest nudna:)
Jak dla mnie nudna jak flaki z olejem, zero sporta w "sporcie". Stara ZXR400 jest ciekawsza już. Co nie zmienia faktu że te małe ninje to dobre moto na start, zwłaszcza dla dziewczyn, którym nie zależy na zawieszeniu o bardziej sportowej charakterystyce, bardziej sportowej pozycji i lepszych hamulcach, tylko na wyglądzie. Wygląda ciekawie i sportowo owszem
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Jestem 10cm wyższa od Ciebie i kupiłam sobie niedawno GS500 (w tej chwili chcę go sprzedać). Okazał się dla mnie za niski niestety. Nie jest ciężki i jeśli chodzi o utrzymanie go to nie mam z nim problemu, więc osobiście mogę polecić Tobie GS'a500
- Sarpens0
- Świeżak
A ja akurat poleciłbym przymierzyć się do GS500, bo na twój wzrost i raczej niską wagę może okazać się za duży. Dziewczyna, od której kupowałem GSa była prawdopodobnie podobnej postury jak ty i dla niej GS był za ciężki i za wysoki mimo obniżenia. Ale każdy ma inne proporcje nóg do reszty ciała itp.
- kello
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość