motocykl sportowy do 8000 zł
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Panowie przekonaliście mnie aby nie brać sporta:) Nie biore.
Wcześniej napisałem, że chciałbym coś w stylu Suzuki Bandit. To chyba lepsze rozwiązanie? Moje fundusze wzrosły do 10 tys. zł. Czy w tej cenie coś moge już urwać w miare jeżdzącego (nie złożonego z dwóch)?
Czemu nie chcem niższych pojemności? No powiem tak.. ich dźwięk mnie nieco irytuje. Chcem mieć coś co będzie ładnie grało i będę z tego zadowolony. Nie jestem typem ściganta. Lubie czerpać radość z jazdy a nie zabijać się.
"chcem" ?! Używaj proszę opcji sprawdzania pisowni jeśli nie wiesz jak się pisze (i wymawia) niektóre wyrazy. kravec
Wcześniej napisałem, że chciałbym coś w stylu Suzuki Bandit. To chyba lepsze rozwiązanie? Moje fundusze wzrosły do 10 tys. zł. Czy w tej cenie coś moge już urwać w miare jeżdzącego (nie złożonego z dwóch)?
Czemu nie chcem niższych pojemności? No powiem tak.. ich dźwięk mnie nieco irytuje. Chcem mieć coś co będzie ładnie grało i będę z tego zadowolony. Nie jestem typem ściganta. Lubie czerpać radość z jazdy a nie zabijać się.
"chcem" ?! Używaj proszę opcji sprawdzania pisowni jeśli nie wiesz jak się pisze (i wymawia) niektóre wyrazy. kravec
- ganda1991
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
ganda1991 napisał(a):Panowie przekonaliście mnie aby nie brać sporta:) Nie biore.
Wcześniej napisałem, że chciałbym coś w stylu Suzuki Bandit. To chyba lepsze rozwiązanie? Moje fundusze wzrosły do 10 tys. zł. Czy w tej cenie coś moge już urwać w miare jeżdzącego (nie złożonego z dwóch)? .
polecałbym CBF600 - 80koni na poczatek idealnie wystarczy a spokojnie zmeiścisz się w tej sowjej kwocie a mzoe jeszcze nawet na ciuchy zostanie i przerejestrowanie
Suzuki GS500 > Suzuki GSF600 > Honda CBR600F > Honda CBF1000
-
Carbonowy - Świeżak
Tak Z750 jest zdecydowanie lepszym wyborem niż bandit Takie jest moje zdanie...
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
To nie wersja to dwa zupełnie inne motocykle. Z750 to dużo nowsza konstrukcja już na wtrysku...
-
Pierwsze słyszę że jak coś jest starsze to mniej awaryjne Ich awaryjność będzie zależeć od tego jaką mają przeszłość i jak kto dbał o wszelakie wymiany i serwis
-
ganda1991 napisał(a):Rozumiem A jak jest z ich awaryjnością? Z750 i ZR750? Bo przyjęło się, że jako coś jest starsze to mniej awaryjne
ZR jeździłem i jest ciezkim dość moto - odradzam na poczatek
-
Carbonowy - Świeżak
Black-Ghost napisał(a):Pierwsze słyszę że jak coś jest starsze to mniej awaryjne Ich awaryjność będzie zależeć od tego jaką mają przeszłość i jak kto dbał o wszelakie wymiany i serwis
Miałem na myśli, że teraz robi się tak aby jeździło tylko przez okres gwarancyjny a kiedyś jednak bardziej kładziono nacisk na niezawodność. Ale w sumie w rocznika wyższych niż 00 ta zależność nie istnieje.
Zatem postanowione zakupię 750Z Dzięki Panowie za pomoc i odwiedzenie mnie od ścigacza hehe
- ganda1991
- Świeżak
zr7 to w porównaniu do z750 ciężka i powolna krowa. Daje radę na początek, silnik raczej nie do zabicia, ale nie wiem czy w tym wypadku bandit 600 ni byłby lepszym wyborem. Postanowione że Z750 to szukaj tego i już. Świetny motocykl.
-
kravec - Administrator
Kawasaki - niskobudżetowa marka najniżej oceniana, zbierająca najniższe noty w rankach niezawodności motocykli z wielkiej Czwórki!
O niebo lepsza jest Honda a tym bardziej na pierwsze moto to CBF600 jest idealna
O niebo lepsza jest Honda a tym bardziej na pierwsze moto to CBF600 jest idealna
-
Carbonowy - Świeżak
to tylko wtrącę jeszcze, że ja chyba jak każdy latam bez db-killera. imho, db-killer tylko na tor, żeby przejść odparwę
no i jak się dłuuuugo łoi to głowa może boleć, ale krótkie trasy, to musi być słychać, i moze jestem młody gniewny, ale uwielbiam odgłos mojego carbonowego sharka.
a na przeglądach i kontrolach drogowych modlę się tylko, żeby mi dB nie sprawdzali.
no i jak się dłuuuugo łoi to głowa może boleć, ale krótkie trasy, to musi być słychać, i moze jestem młody gniewny, ale uwielbiam odgłos mojego carbonowego sharka.
a na przeglądach i kontrolach drogowych modlę się tylko, żeby mi dB nie sprawdzali.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Carbonowy Za wygadywanie takich bzdur od razu powinienem dać ci dożywotni zakaz pisania postów. Ale dam ci szansę i Doinformuj się trochę zanim coś napiszesz na drugi raz...
-
Coraz większe maszyny polecacie, a chyba zapomnieliście o pierwszym poście:
ganda1991 napisał(a):- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie): nie mam dużego doświadczenia, tyle co zdałęm egzamin rok temu
- Wiek, waga, wzrost: 22 lata, 70 kg, 168 cm
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A