A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
cichy napisał(a):Kaja napisał(a):jak zmiany to zmiany
i Cie Cichy jeszcze w przyszłym sezonie objade na torze
No ja myślę, trzymam cię za słowo.
Miejsce na przyczepce masz zaklepane.
Zdradź mi tylko, z jakąż to piekielną machiną przyjdzie mi się zmierzyć?
to ja trzymam za słowo z miejscem
a machina na razie powiem tylko tyle, ze bedzie piekielna
a no i Karola zmiana na plus
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Twins2 napisał(a):hej a może w czwartek 13/12 bo wtorek i środa odpada u mnie...
umawiajmy się bo zaraz święta nas zaskoczą
hej hej Kaja a juz zmieniłas ???
Hmm właśnie od 13-tego będę już na urlopie. Niestety muszę dokończyć kilka spraw w firmie przed urlopem stąd moja nieobecność na forum. Reaktywuję się dopiero w styczniu...
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Witam wszystkie koleżanki Jestem tu nowa więc niemam prawa pewnie się wtryniać w rozmowę ale tak sobie grzebałam na forum bo chciałam się dowiedzieć czy są jakieś dziwczyny, które też mykają na motorkach.Cieszę się, bo widzę, że jest was kilka.
Pozdrawiam Was wszystkie
Pozdrawiam Was wszystkie
-
Moniś:) - Świeżak
Witam moje kochane. Tak pomyślałam, że trzeba chyba założyć nowy temat dla kobitek. Bo tutaj co niektórzy pomylili chyba płeć. Pozdrowienia dla cichego a może cichej. Widzicie kobitki a ja myślałam, że go znam.
-
gosia - VIP Ścigacz.pl
Hi Baby
włosy mam ścięte ciut dłużej od Karoli
byłam zła, więc na poprawę humoru poszłam do fryca- jak na mnie jest to ogromna zmiana bo jedynie zawsze podcinałam końcówki, ew. 2 razy zrobiłam grzywkę-w której wyglądałam jak piast kołodziej[ co widać na załączonym obrazku].
U nas zmiany, przynajmniej u mnie
Dziś oglądałam[oglądaliśmy] Fasolkę, ma skończone 7 tygodni, 9mm długości i jej serducho bije jakby strzelało serię z kałacha , 131 uderzeń/m.
Tak więc zaczynam być Matka Polka pełną gębą, co prawda planowałam[planowaliśmy bobo za jakieś 2 lata lecz niektóre sprawy zostały przyspieszone mimo iż łykałam tabsy.... mam tylko nadzieję, ze Fasolka nie będzie postrzelona jak jej mama no i najważniejsze aby była zdrowa... ]
No, więc na nowy sezon nie pośmigam sobie na moto, chyba że wejdę jeszcze w spodnie... ale co się odwlecze to nie uciecze, jesień już nie długo, może będzie ciepła, i jakieś tam małe plany, marzenia zrealizuję
To tyle wieści z frontu
włosy mam ścięte ciut dłużej od Karoli
byłam zła, więc na poprawę humoru poszłam do fryca- jak na mnie jest to ogromna zmiana bo jedynie zawsze podcinałam końcówki, ew. 2 razy zrobiłam grzywkę-w której wyglądałam jak piast kołodziej[ co widać na załączonym obrazku].
U nas zmiany, przynajmniej u mnie
Dziś oglądałam[oglądaliśmy] Fasolkę, ma skończone 7 tygodni, 9mm długości i jej serducho bije jakby strzelało serię z kałacha , 131 uderzeń/m.
Tak więc zaczynam być Matka Polka pełną gębą, co prawda planowałam[planowaliśmy bobo za jakieś 2 lata lecz niektóre sprawy zostały przyspieszone mimo iż łykałam tabsy.... mam tylko nadzieję, ze Fasolka nie będzie postrzelona jak jej mama no i najważniejsze aby była zdrowa... ]
No, więc na nowy sezon nie pośmigam sobie na moto, chyba że wejdę jeszcze w spodnie... ale co się odwlecze to nie uciecze, jesień już nie długo, może będzie ciepła, i jakieś tam małe plany, marzenia zrealizuję
To tyle wieści z frontu
- Załączniki
-
- Dsc05507.jpg
- (46.09 KiB) Pobrane 1246 razy
-
- me_.jpg
- (86.6 KiB) Pobrane 1246 razy
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Ścigacz.pl
Wiewióry gratulacje
jak życie nie pomoże to nigdy nie jest odpowiedni czas
teraz najważniejsze, żeby było zdrowe
to jest co oblewać (niektorzy soczkiem), tylko nie wiem kiedy wreszcie się widzimy, pogubiłam sie
aaa i fotek nie ma
Karola a Ty ciągle masz dłuższe włosy niż ja
jak życie nie pomoże to nigdy nie jest odpowiedni czas
teraz najważniejsze, żeby było zdrowe
to jest co oblewać (niektorzy soczkiem), tylko nie wiem kiedy wreszcie się widzimy, pogubiłam sie
aaa i fotek nie ma
Karola a Ty ciągle masz dłuższe włosy niż ja
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
wow moje gratulacje dla przyszłych rodziców ale fajnie kolejny pączek będzie
a więc będe w niedziele się kręcić między 12 a 16 po placu teatralnym na tej wigilii warszawskiej (jakiś tam koncert, rozdawanie choinek, bigosik i pierogi mają być) ... więc zapraszam.... jak coś to kontakt na koma
ja juz krócej nie dam ściąć bo muszę miec manewr spięcia ich
a więc będe w niedziele się kręcić między 12 a 16 po placu teatralnym na tej wigilii warszawskiej (jakiś tam koncert, rozdawanie choinek, bigosik i pierogi mają być) ... więc zapraszam.... jak coś to kontakt na koma
ja juz krócej nie dam ściąć bo muszę miec manewr spięcia ich
"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Ścigacz.pl
Dzieki dzieki Laski
ja nadal w szoku, Wiewiór w mniejszym ale i tak się cieszy i dobrze
to kiedy się spotykamy?
ja nadal w szoku, Wiewiór w mniejszym ale i tak się cieszy i dobrze
to kiedy się spotykamy?
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Twins2 napisał(a):HALLO kobitki jak tam po Sylwestrze???
jak tam u Was z czasem w Nowym Roku ?
Hola chicas!
u mnie w porządku
z czasem jak zwykle różnie, ale ogólnie to bez tragedii
Może zorganizujemy jakieś spotkanie w większym gronie,
jak za dawnych czasów?
bo żeby z niektórymi się zobaczyć trzeba napadać w domu w niedzielę w nowym dworze
prawda Gosia?
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Już tak dawno tutaj nie zaglądałam, że nawet nie wiem od czego zacząć. Powoli wracam do normy po urlopie więc myślę, że można by było się spotkać na jakieś opowieści dziwnej treści chyba moja zeszłoroczna przepowiednia się sprawdza haha, że się spotkamy.. na świętego dygdy co go nie ma nigdy.
Ja proponuję przyszły piątek... co wy na to?
Ja proponuję przyszły piątek... co wy na to?
-
Lovtza - Moderator
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Oooo... Twins To chyba telepatia bo nawet ostatnio Kajce mówiłam, że przydałoby się odświeżyć temat. Może znowu Opary absurdu? Kto ma czas?
Ps. To pytanie staje się już nieco tendencyjne
Ps. To pytanie staje się już nieco tendencyjne
-
Lovtza - Moderator
Cześć Baby
na opary absurdu i ja jestem chętna tylko podajcie termin [ew. na pewno mi pasuje 04-07 marca ].
Poniżej mój- nasz bobas ale zabijcie, płci jeszcze nie znamy- coś wstydliwe to nasze dziecię ciekawe po kim...
http://www.youtube.com/watch?v=td_D2yScU-w (otwórz link)
na opary absurdu i ja jestem chętna tylko podajcie termin [ew. na pewno mi pasuje 04-07 marca ].
Poniżej mój- nasz bobas ale zabijcie, płci jeszcze nie znamy- coś wstydliwe to nasze dziecię ciekawe po kim...
http://www.youtube.com/watch?v=td_D2yScU-w (otwórz link)
-