A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
Kaja napisał(a)::) od razu wyczułam, że swój człowiek
Czyżby to do mnie? Jeśli tak - idę się rozpęknąć z dumy
A a propos spotkań - wybieracie się Moje Drogie na Tiger Moto Show do Sosnowca? Jest szansa, że się spotkam z którąś z Was?
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
- Izka
- Świeżak
Bu. Szkoda. A ja się napaliłam jak szczerbaty na sucharki.. No to idę wyładować swoje rozczarowanie na szefie szkoły motocyklowej..
Może niedługo się nadarzy okazja na jakieś wspólne piwko tudzież coś mocniejszego..
Nie mogłam pęknąć, bo nie mogłabym jeździć..
Może niedługo się nadarzy okazja na jakieś wspólne piwko tudzież coś mocniejszego..
Nie mogłam pęknąć, bo nie mogłabym jeździć..
- Izka
- Świeżak
hym... w sumie fajna selekcja ludzi- masz tatuaz jestes ok, nie masz- nosisz szpilki, bdasz o siebie wewnetrznie i zewnetrznie- jestes 'be'!
Pozory myla i to bardzo...
Czesc Izka, fajnie ze do 'Nas' trafilas
Smoooki:)
Czesc Izka, fajnie ze do 'Nas' trafilas
Smoooki:)
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
witaj Nefretete
Nie da się ocenić książki po okładce, ani przyłożyć każdego do tej samej miary.. ale czasem kuszące jest ułatwienie sobie życia schematami i stereotypami..
Co robicie dziewczyny w to piękne niedzielne popołudnie? I czemu tylko ja siedzę w domu? Usmażyłam się wczoraj w Sosnowcu jak jajecznica i nie wyjdę dzisiaj nigdzie. W ogóle nigdzie nie wyjdę już nigdy!!! Wyglądam jak indianka.. ma ktoś fajny patent na poparzenie?
Nie da się ocenić książki po okładce, ani przyłożyć każdego do tej samej miary.. ale czasem kuszące jest ułatwienie sobie życia schematami i stereotypami..
Co robicie dziewczyny w to piękne niedzielne popołudnie? I czemu tylko ja siedzę w domu? Usmażyłam się wczoraj w Sosnowcu jak jajecznica i nie wyjdę dzisiaj nigdzie. W ogóle nigdzie nie wyjdę już nigdy!!! Wyglądam jak indianka.. ma ktoś fajny patent na poparzenie?
- Izka
- Świeżak
Izka napisał(a):witaj Nefretete
My- WR i ja, zaraz lecimy na poprawiny moj braciszek wczoraj sie chajtal a wieczorem do wawy...
Na poparzenia- najlepszy kefir lub maslanka, ale cale cialo posmaruj sobie nim do calkowitego wchloniecia i najlepiej na noc- rewelacyjnie dziala
Buziaki!!!
Nef
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete napisał(a):My- WR i ja, zaraz lecimy na poprawiny moj braciszek wczoraj sie chajtal a wieczorem do wawy...
Na poparzenia- najlepszy kefir lub maslanka, ale cale cialo posmaruj sobie nim do calkowitego wchloniecia i najlepiej na noc- rewelacyjnie dziala
Buziaki!!!
Nef
Dzięki wielkie - chyba sobie kefir zaaplikuje na dekolt i jakąś maseczkę silnie nawilżająca na ryjek, bo mi zejdzie skóra jak nic!
Bawcie siÄ™ zatem dobrze na poprawinach (gratulacje dla brata!! ) i do zobaczenia na forum!!
Buźka!
- Izka
- Świeżak
Nefretete napisał(a):hym... w sumie fajna selekcja ludzi- masz tatuaz jestes ok, nie masz- nosisz szpilki, bdasz o siebie wewnetrznie i zewnetrznie- jestes 'be'!
a noszenie szpilek jest oznaka dbania o siebie wewn. i zewn?
jeny ... Nef nie mów, że uznałaś to za poważną wypowiedź?
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
-
OUTLAW. - Świeżak
Kaja napisał(a):
a noszenie szpilek jest oznaka dbania o siebie wewn. i zewn?
pewnie ze tak halluksy mozna zlapac
jeny ... Nef nie mów, że uznałaś to za poważną wypowiedź?
w piatek to ja bylam p.t. : bez kija nie podchodz, gryze, wyprowam flaki, zjadam w calosci a moim przyjacielem jest kalasz... stad moja wypowiedz taka a nie inna
Ide spac, padam na nos
-
O rety Kobiety, co tutaj się dzieje, ile mam zaległości w czytaniu Właśnie wróciliśmy z WSBK w Brnie... brakuje mi słów aby opisać atmosferę tam panującą, tym bardziej, że noce spędzaliśmy na paddocku w namiocie. Zawodnicy i kibice stworzyli niesamowitą atmosferę... Mam nadzieję, że za rok się tam pojawię ponownie, a wrażenia opowiem przy piwku jak się spotkamy. Teraz padam na ryjek.... Ciao.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Ja jestem w najbliższy weekend znowu w Wawie.
Więc spotkajmy się. Potrzebuję was laski w ten weekend bardzo, bardzo.....
A co do weekendu z Emigrantami?
Plotkować nie ma o czym! Normalne chłopaki.
Alonzo zorganizował zajebisty weekend , barzdo mi tylko było smutno, że Ciebie Kajka nie było, Twinsa, Żmijki i nawet z Cegiełką nie udało nam się spotkać...
a naobiecywałam chłopakom, żeeeee taaaakieeeee laaaaaaaaaassskii mamy na forum.......
i co? i wyszłam na kłamczuchę...bo musieli przebywać towarzystwie moim - a wiecie, że ja męcząca jestem noi jakiś facetów z którymi rozmawiali tylko o motórach. ihihihi
Honor kobiecy uratowała Diana i Adriana.
Więc spotkajmy się. Potrzebuję was laski w ten weekend bardzo, bardzo.....
A co do weekendu z Emigrantami?
Plotkować nie ma o czym! Normalne chłopaki.
Alonzo zorganizował zajebisty weekend , barzdo mi tylko było smutno, że Ciebie Kajka nie było, Twinsa, Żmijki i nawet z Cegiełką nie udało nam się spotkać...
a naobiecywałam chłopakom, żeeeee taaaakieeeee laaaaaaaaaassskii mamy na forum.......
i co? i wyszłam na kłamczuchę...bo musieli przebywać towarzystwie moim - a wiecie, że ja męcząca jestem noi jakiś facetów z którymi rozmawiali tylko o motórach. ihihihi
Honor kobiecy uratowała Diana i Adriana.
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
mi też było smutno, że nie udało sie nam spotkać
ale nie dałam rady
tak się śpieszyłam do Ciebie, że pewnie dostanę znowu z 6 stów mandatów i kolejne 10 pkt.
debil wymyślił fotoradary
przyjeżdżaj już w piątek, zajmę się Tobą
ale nie dałam rady
tak się śpieszyłam do Ciebie, że pewnie dostanę znowu z 6 stów mandatów i kolejne 10 pkt.
debil wymyślił fotoradary
przyjeżdżaj już w piątek, zajmę się Tobą
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):...
1. tak się śpieszyłam do Ciebie, że pewnie dostanę znowu z 6 stów mandatów i kolejne 10 pkt.
2. debil wymyślił fotoradary
3. przyjeżdżaj już w piątek, zajmę się Tobą
Ad.1 Nie śpiesz się bo się wtedy diabeł cieszy, a my i tak się spotkamy wcześniej czy później, cierpliwość popłaca
Ad.2 Facet!
Ad.3 No super, ekstra!
W sobotę przedpołudnie u kosmetyczki , pójdziemy razem. Wieczorem jakiś alkohol wreszcie - wiesz, że ja ostatni raz piłam wtedy na spotkaniu z Wawamotosquadem i afroamerykanami? Całe wieki temu....
Niedziela totalne lenistwo i przygotowanie się na poniedziałek.....
Tylko bez BB Kinga i płaczu! Ok?
A w poniedziałek ja stawiam!!
Dobry plan?
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
Kaja napisał(a):Dobry jak zwykle
znowu będziemy tylko pić i rzygać
cóż innego my potrafimy
Dorka jacy Afroamerykanie?
za dużo wódki mi dolałaś do piwa bo nic nie pamiętam
Hahahahahah pić i rzygać!!!!!!!!!
Oyeahhh Bejbe.
Zobacz fotki może pamięć wróci
Piwo z wódką?
Prędzej martini z wódką!
- Załączniki
-
- PIC_0510.JPG (182.9 KiB) PrzeglÄ…dane 2829 razy
-
- PIC_0483.JPG (217.48 KiB) PrzeglÄ…dane 2829 razy
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
No to siÄ™ szykuje Wam impreza..!!
Żmija Zrobię tu teraz reklamę znajomemu, ale kto wie - może się widzieliście w Brnie.. Tak czy siak - zazdroszczę wrażeń!
Blog Kamila (otwórz link)
Pozdrawiam!
Żmija Zrobię tu teraz reklamę znajomemu, ale kto wie - może się widzieliście w Brnie.. Tak czy siak - zazdroszczę wrażeń!
Blog Kamila (otwórz link)
Pozdrawiam!
- Izka
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości