A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
jestem jestem
no wiec relacje sa...niedoopisania, trzeba by bylo tam byc zeby poczuc ten klimat...poprostu czadersko pomimo okropnego upalu po ktorym czulam sie jak spieczony skwarek to impreza byla naprawde udana zadnej rozsypki nei bylo na szczescie...choc jeden koles niezle zaszpanowal (polozyl moto boczkiem na ziemi, cos tam przymajstrowal odszedl, a moto samo palilo gume) wszyscy byli pod wrazeniem jego czynu no a koles sie troszke podjaral, wlazl na moto i na gume chcial ale niestety nie udalo sie i zaliczyl malego dzwona pozniej juz go nie widzialam
wieczorem popadalo nam troszke (ok 1h padalo) no ale to nie przeszkodzilo w wieczornej plenerowej imprezce i wszyscy sie super bawili...niektorzy az za bardzo :/ przez pewnego pana prawie wyladowalam na pleckach, bo wziol mnie na bary i zaczol sie wyglupiac, a ze mial juz troszke w czubie to sie przechylil do tylu a ja prawie wyrobilam glowka w beton, no ale pewnien pan mnie zwinnie zlapal, wiec skonczylo sie w miare dobrze
wystepy freestyle'a byly popisowe, no ale po pewnym czasie zaczynaly sie nudzic, bo w kolko bylo palenie gumy, stoopie i wheelie :/ takie monotonne po 8h sie zaczelo robic no ale Raptowny jak zawsze cos nowego wymyslil na koniec swojego pokazu francuzi tez zaprezentowali nam piekne widowisko zreszta fotki same mowia za siebie...tzn moze to odzwierciedlic jakies 0.000001% wszystkich wrazen
naprawde, te osoby ktorych nie bylo tam, maja czego zalowac
no wiec relacje sa...niedoopisania, trzeba by bylo tam byc zeby poczuc ten klimat...poprostu czadersko pomimo okropnego upalu po ktorym czulam sie jak spieczony skwarek to impreza byla naprawde udana zadnej rozsypki nei bylo na szczescie...choc jeden koles niezle zaszpanowal (polozyl moto boczkiem na ziemi, cos tam przymajstrowal odszedl, a moto samo palilo gume) wszyscy byli pod wrazeniem jego czynu no a koles sie troszke podjaral, wlazl na moto i na gume chcial ale niestety nie udalo sie i zaliczyl malego dzwona pozniej juz go nie widzialam
wieczorem popadalo nam troszke (ok 1h padalo) no ale to nie przeszkodzilo w wieczornej plenerowej imprezce i wszyscy sie super bawili...niektorzy az za bardzo :/ przez pewnego pana prawie wyladowalam na pleckach, bo wziol mnie na bary i zaczol sie wyglupiac, a ze mial juz troszke w czubie to sie przechylil do tylu a ja prawie wyrobilam glowka w beton, no ale pewnien pan mnie zwinnie zlapal, wiec skonczylo sie w miare dobrze
wystepy freestyle'a byly popisowe, no ale po pewnym czasie zaczynaly sie nudzic, bo w kolko bylo palenie gumy, stoopie i wheelie :/ takie monotonne po 8h sie zaczelo robic no ale Raptowny jak zawsze cos nowego wymyslil na koniec swojego pokazu francuzi tez zaprezentowali nam piekne widowisko zreszta fotki same mowia za siebie...tzn moze to odzwierciedlic jakies 0.000001% wszystkich wrazen
naprawde, te osoby ktorych nie bylo tam, maja czego zalowac
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze
-
kamus - Świeżak
Witam koleżanki Otóż jeźeli chodzi o motocykle to jestem lapsik ale je kocham odkąd koledzy z osiedla gdzie maja garaż zabrali mnie na przejażdzkę oczywiście jako plecak odtąd złapałam bakcyla na motocykle, od 2 lat jestem szczęśliwą posiadaczką skutera-jest już w sumie wysłużony ale jeszcze daje rade i nie myśle o zamianie, moi znajomi?hmmm mówili zwariowała babka szczególnie przyjaciółki zamiast seansu na solarium piwo z ekipą w garażu ale spoko, teraz jest mi smutno bo sezon się skończył i nie śmigam bo zimno, ale oby do wiosny pozdrawiam fumfelki forumowiczki i dzięki Kaju za zaproszenie do tematu papaty kurcze wreszcie się mogłam sobie popisać takie posty dłuugie
Serducho mi pika w rytmie KAWY silnika!!!!!!!!
-
kawa - Świeżak
a ja sie tylko przywitam bo jakos nie mam co pisac...
Kaja glupia cipo czemu tak malo sie odzywasz?
Buzka koffaniutka :*
Kaja glupia cipo czemu tak malo sie odzywasz?
Buzka koffaniutka :*
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
-
kamus - Świeżak
Czesc Kamus, narazie nie ma co pisać, ale jak będzie to podziel się , ok?
Kaja bylam wczoraj na prapremierze tego filmu "Przyjaciele", dosyć ciekawy film, polecam, do obejrzenia tylko raz, same życiowe normalne sytuacje.
"Samo życie" możnaby rzec.
Następnym razem jak coś będę miała, może się jednak skusisz?
Kaja bylam wczoraj na prapremierze tego filmu "Przyjaciele", dosyć ciekawy film, polecam, do obejrzenia tylko raz, same życiowe normalne sytuacje.
"Samo życie" możnaby rzec.
Następnym razem jak coś będę miała, może się jednak skusisz?
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Dorota jakoś zapomniałam o tym
a szkoda ...
Ja byłam ostatnio na Babel WOW!
zajeb.... film. Byłam pod dużym wrażeniem
filmu i G. G. Bernal To jest facet!
hi hi
uwielbiam Marcina Skoczka
a szkoda ...
Ja byłam ostatnio na Babel WOW!
zajeb.... film. Byłam pod dużym wrażeniem
filmu i G. G. Bernal To jest facet!
hi hi
uwielbiam Marcina Skoczka
- Załączniki
-
- medlotmw.jpg (58.53 KiB) PrzeglÄ…dane 3666 razy
-
- gaypociag.jpg (62.46 KiB) PrzeglÄ…dane 3666 razy
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja...??
hmmmm, to nie sÄ… pozycje dla nas!!
Jeszcze wczorajsze piwo na Ciebie działa?
wiesz jak jest...
po ciemku można pomylić się i źle wcelować..
poza tym nie po to mam całą ścianę w lustrach...żeby gasić światło
Ej...?
My nie jesteśmy nieśmiałe...
hmmmm, to nie sÄ… pozycje dla nas!!
Jeszcze wczorajsze piwo na Ciebie działa?
wiesz jak jest...
po ciemku można pomylić się i źle wcelować..
poza tym nie po to mam całą ścianę w lustrach...żeby gasić światło
Ej...?
My nie jesteśmy nieśmiałe...
-
Masz rację od strzelca sporo zależy...
nie wszystko, ale sporo..tak sporo...
PS
co do Bernala? Jest OK.
mnie aktorzy średnio ruszają...
no może Tomaz Kot....ale bardziej na deskach teatru niż na filmie...i oczywiście dlaczego to już wiesz
ja raczej...sport: np.: Dante Amaral brazylijski siatkarz
http://www.fivb.org/Photos/VB/Gallery/m ... BRA.14.jpg
nie wszystko, ale sporo..tak sporo...
PS
co do Bernala? Jest OK.
mnie aktorzy średnio ruszają...
no może Tomaz Kot....ale bardziej na deskach teatru niż na filmie...i oczywiście dlaczego to już wiesz
ja raczej...sport: np.: Dante Amaral brazylijski siatkarz
http://www.fivb.org/Photos/VB/Gallery/m ... BRA.14.jpg
-
fajny, fajny Dorota
hmm Bernal też z Ameryki Południowej. chyba tam pojadę po Italii
Gosia chyba nie te dokładnie. Nie wiem jaki to model ale ja mam takie:
hmm Bernal też z Ameryki Południowej. chyba tam pojadę po Italii
Gosia chyba nie te dokładnie. Nie wiem jaki to model ale ja mam takie:
- Załączniki
-
- alpinestars_smx3.jpg (26.59 KiB) PrzeglÄ…dane 2973 razy
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości