Pomoc w wyborze kasku
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze kasku
Siemka, chciałbym abyście mi doradzili w zakupie kasku, bede lada chwila mial yamahe fz6 i jak na razie poszukuje kasku tak do 500-600 zl, a nie mam o tym zbytnio pojęcia także jak byście mogli doradzić cos ze średniej półki
- bartol435
- Świeżak
-
malomi - Bywalec
Witam,
Jeżeli coś dozbierasz kasy placem Sharka speed-r można wyrwać za coś około 800zł
HJC fg-15 adekwatna cena do jakości generalnie fajny kask wile osób sobie chwali sam kupując brałem go pod uwagę speed-r bardziej mi się podobał i dostałem fajne gadżety.
Jeżeli coś dozbierasz kasy placem Sharka speed-r można wyrwać za coś około 800zł
HJC fg-15 adekwatna cena do jakości generalnie fajny kask wile osób sobie chwali sam kupując brałem go pod uwagę speed-r bardziej mi się podobał i dostałem fajne gadżety.
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Ja z mojej strony polecam HJC IS-17. Wiem, że jego detaliczna cena przekracza twój budżet ale ja go wyrwałem na przecenie za 630 zł, a było to ponad miesiąc temu więc może uda się zejść teraz jeszcze niżej. Kask jest świetny, w swojej klasie cenowej jedna z lepszych opcji, zbiera bardzo dobre recenzje.
Ale pamiętaj, że kask musisz przymierzyć przed kupnem! Nie każdy będzie dobrze leżał na konkretnej głowie. Najlepiej dokonaj selekcji do trzech modeli i idź poprzymierzać do sklepu.
Ale pamiętaj, że kask musisz przymierzyć przed kupnem! Nie każdy będzie dobrze leżał na konkretnej głowie. Najlepiej dokonaj selekcji do trzech modeli i idź poprzymierzać do sklepu.
- paddy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości