Skuterek dla dziewczyny
• Strona 1 z 1
Skuterek dla dziewczyny
Siema . Mam prośbę pomożecie znaleźć mi skuter , dla dziewczyny, niskiej mam tylko 160 wzrostu no i waze ok. 50 kg. ? Tak do 3 tys. No i oczywiście 50 ccm bo tylko na tyle mogę. Chciałam sobie kupić crossa yamahe dt i ją zarejestrować ale nie wiem czy na nią wsiąde. Albo szukam coś podobnego do ścigacza ale oczywiście 50 tylko takie czegoś to chyba nie ma .:/ Więc mam nadzieje że poradzicie mi coś. Albo dacie nowe pomysły. Z góry dzięki Licze na was LwG . !
monizee
- monixee
- Świeżak
może to trochę pójście na łatwiznę z odpowiedzią na Twoje pytanie, ale tutaj możesz wybierać i przebierać ile chcesz ;p
[Wymoderowano]
Ja myślę, byś przeczytał regulamin... na razie ostrzegam słownie... Jeżeli będzie chciała dowiedzieć się jakie są modele motorowerów sportowych to przejrzy google. Tutaj ewentualnie zada konkretne pytanie..
/boshi
[Wymoderowano]
Ja myślę, byś przeczytał regulamin... na razie ostrzegam słownie... Jeżeli będzie chciała dowiedzieć się jakie są modele motorowerów sportowych to przejrzy google. Tutaj ewentualnie zada konkretne pytanie..
/boshi
-
Gastrofazor - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości