Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i> WMMP
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje] WMMP

Komentarze użytkowników
_________

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Postprzez Ścigacz » 28/8/2013, 09:09

Dyskusja na temat: WMMP na Torze Poznań - tytuły już na horyzoncie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WMMP na Torze Poznań - tytuły już na horyzoncie
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2013, 09:09

Brakuje mi relacji Łukasza Świderka z WMMP ;_; <br><hr>helikopter666
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2013, 10:22

Komentatorzy napisał(a):Brakuje mi relacji Łukasza Świderka z WMMP ;_; <br><hr>helikopter666<br>
Suzuki fan?<br><hr>BMW = beste
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2013, 10:40

Komentatorzy napisał(a):Brakuje mi relacji Łukasza Świderka z WMMP ;_; <br><hr>helikopter666<br>
Komentatorzy napisał(a):Suzuki fan?<br><hr>BMW = beste<br>
Raczej ktoś kto ciagle zyje mzonkami ze wmmp sa "wazne" i "prestizowe" bo tak sie wydawalo Swiderkowi.<br><hr>Realista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2013, 11:14

Ja nie chcę nikogo obrazić, ani skrytykować, ale te nasze rodzime wyścigi, to od lat wielka kpina i w ogóle po co jeszcze to się trzyma? Jak można przeprowadzać mistrzostwa kraju, gdzie 80% wyścigów mamy na jednym torze, ja tego nie rozumiem...Dobrze, że do Czech czy też Słowacji mamy blisko, bo tak to WMMP należałoby zmienić na WMMPwP (Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski w Poznaniu). Jestem dużym fanem wyścigów motocyklowych, ale to co się dzieje to jest kpina na maxa.<br><hr>Szubi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/8/2013, 21:12

Komentatorzy napisał(a):Suzuki fan?<br><hr>BMW = beste<br>
Komentatorzy napisał(a):Raczej ktoś kto ciagle zyje mzonkami ze wmmp sa "wazne" i "prestizowe" bo tak sie wydawalo Swiderkowi.<br><hr>Realista<br>
Łukasz pisał o tym co widział na własne oczy, a tu mamy przedruk informacji prasowej AW Poznań. Szkoda....
<br><hr>atomik11
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/8/2013, 07:52

Komentatorzy napisał(a):Ja nie chcę nikogo obrazić, ani skrytykować, ale te nasze rodzime wyścigi, to od lat wielka kpina i w ogóle po co jeszcze to się trzyma? Jak można przeprowadzać mistrzostwa kraju, gdzie 80% wyścigów mamy na jednym torze, ja tego nie rozumiem...Dobrze, że do Czech czy też Słowacji mamy blisko, bo tak to WMMP należałoby zmienić na WMMPwP (Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski w Poznaniu). Jestem dużym fanem wyścigów motocyklowych, ale to co się dzieje to jest kpina na maxa.<br><hr>Szubi<br>
Czego oczekujesz? Wyścigi to drogi sport a Polska to biedny kraj bez tradycji czy wyników w tej dyscyplinie...do tego z jednym torem. Na rundy w Czechach i na Słowacki jedzie po kilku zawodników. Czy chcesz rund w Hiszpani gdzie nikt nie dojedzie, czy mniej rund w Poznaniu i sezon który trwa dwa miesiące? Jest jak jest, nie rozumiem ciągłego marudzenia w temacie, nic nie wnoszacego.<br><hr>Blady
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/8/2013, 08:42

Komentatorzy napisał(a):Ja nie chcę nikogo obrazić, ani skrytykować, ale te nasze rodzime wyścigi, to od lat wielka kpina i w ogóle po co jeszcze to się trzyma? Jak można przeprowadzać mistrzostwa kraju, gdzie 80% wyścigów mamy na jednym torze, ja tego nie rozumiem...Dobrze, że do Czech czy też Słowacji mamy blisko, bo tak to WMMP należałoby zmienić na WMMPwP (Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski w Poznaniu). Jestem dużym fanem wyścigów motocyklowych, ale to co się dzieje to jest kpina na maxa.<br><hr>Szubi<br>
Komentatorzy napisał(a):Czego oczekujesz? Wyścigi to drogi sport a Polska to biedny kraj bez tradycji czy wyników w tej dyscyplinie...do tego z jednym torem. Na rundy w Czechach i na Słowacki jedzie po kilku zawodników. Czy chcesz rund w Hiszpani gdzie nikt nie dojedzie, czy mniej rund w Poznaniu i sezon który trwa dwa miesiące? Jest jak jest, nie rozumiem ciągłego marudzenia w temacie, nic nie wnoszacego.<br><hr>Blady<br>
Wiadomo, że jest to drogi sport, ale czy ja gdzieś napisałem o zawodach w ES czy innych krajach? Nie! Więc kolego bez takich...To nie jest marudzenie, to jest stwierdzony fakt iż w nasze mistrzostwa od lat się nie zmieniają! Miał być tor w Pionkach i dalej cisza...Pozdrawiam i spokoju życzę.<br><hr>Szubi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/8/2013, 09:57

eee tam , nie znacie się , poziom rośnie z roku na rok. do wmmp sciągają zawodnicy światowego formatu , przynajmniej tak o sobie mówią i wcale im łatwo nie jest , nu. 19 ;) <br><hr>miszcz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2013, 13:37

Komentatorzy napisał(a):eee tam , nie znacie się , poziom rośnie z roku na rok. do wmmp sciągają zawodnicy światowego formatu , przynajmniej tak o sobie mówią i wcale im łatwo nie jest , nu. 19 ;) <br><hr>miszcz<br>
Szydzicie z Pawła Szkopka, a to największy Polski talent i mistrz. W WMMP wygrywałby bez problemu gdyby nie problemy ze sprzętem i troche pecha. Jeszcze zobaczycie.<br><hr>Go Go
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/9/2013, 13:43

Komentatorzy napisał(a):eee tam , nie znacie się , poziom rośnie z roku na rok. do wmmp sciągają zawodnicy światowego formatu , przynajmniej tak o sobie mówią i wcale im łatwo nie jest , nu. 19 ;) <br><hr>miszcz<br>
Komentatorzy napisał(a):Szydzicie z Pawła Szkopka, a to największy Polski talent i mistrz. W WMMP wygrywałby bez problemu gdyby nie problemy ze sprzętem i troche pecha. Jeszcze zobaczycie.<br><hr>Go Go<br>
No faktycznie ciekawe co #19 może jeszcze pokazać oprócz: chamstwa,pijaństwa,awanturnictwa i słomy wyłażącej z butów...<br><hr>Kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2013, 12:38

A gdzie BMW AUTOFUS TEAM z Rzeżnikiem na czele?<br><hr>Ryś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl