Jakie 125 dla dziewczyny
• Strona 1 z 1
Jakie 125 dla dziewczyny
Witam. Ze "scigaczami" nie mam żadnego doświadczenia dlatego chciałbym się dowiedzieć co wybrać dla dziewczyny na pierwszy moto.
Czytałem trochę i to już chyba raczej kwestia gustu, ale ktoś może doda jakieś komentarze;)
Jestem zwolennikiem 4T dlatego wybór kieruję w stronę cbr. Nsr chodzi jak kosiarka. Jako kontrargument można pośmiać się z wyglądu cbrki- faktycznie jest bardzo mała.
Czy różnica wielkości między nimi nie jest aż taka duża?
Czytałem trochę i to już chyba raczej kwestia gustu, ale ktoś może doda jakieś komentarze;)
Jestem zwolennikiem 4T dlatego wybór kieruję w stronę cbr. Nsr chodzi jak kosiarka. Jako kontrargument można pośmiać się z wyglądu cbrki- faktycznie jest bardzo mała.
Czy różnica wielkości między nimi nie jest aż taka duża?
- lukas90MX
- Świeżak
Raz: nie ten dzial. Popros modka o przeniesienie
Dwa: nie ma za malych moto. sa tylko za duzi ludzie . Jesli usiadziesz (badz przyszla uzytkowniczka) na motocykl i bedzie na nim wygodnie, bedzie sie siegac do ziemii, pozycja nie bedzie przeciazala stawow, kierownica nie sprawia problemow na maksymalnym skrecie, a podnozki same znajduja nogi - to znaczy, ze jest ok. Tego sie nie da opisac, to musi po prostu pasowac.
Jak sie przyszla uzytkowniczka wstydzi przed nami, to popytaj ja o zagadnienia z formularza (+ kategoria prawka), to bedziemy kombinowac.
Dwa: nie ma za malych moto. sa tylko za duzi ludzie . Jesli usiadziesz (badz przyszla uzytkowniczka) na motocykl i bedzie na nim wygodnie, bedzie sie siegac do ziemii, pozycja nie bedzie przeciazala stawow, kierownica nie sprawia problemow na maksymalnym skrecie, a podnozki same znajduja nogi - to znaczy, ze jest ok. Tego sie nie da opisac, to musi po prostu pasowac.
Jak sie przyszla uzytkowniczka wstydzi przed nami, to popytaj ja o zagadnienia z formularza (+ kategoria prawka), to bedziemy kombinowac.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Nie podales budgetu, generalnie ze 125 - tek jest godnych uwagi tylko kilka modeli Honda CBR 125 R, Honda XR 125 R, Yamaha czy to sport, czy enduro.
Ciekawa alternatywa jest MZ bez roznicy w jakim typie.
Wszystkie motorki w 4T
Ciekawa alternatywa jest MZ bez roznicy w jakim typie.
Wszystkie motorki w 4T
- Harakiri 7
- Bywalec
Kolega wyraźnie napisał, że interesują go tylko sportowe ...
Wyboru kolego nie masz ... W 4T pozostaje Ci tylko cbr 125, ewentualnie yamaha yzf r125, ale raczej to będzie zbyt duży motocykl na taką dziewczyne. W 2T jest większy wybór: nsr, rs, mito ...
Wyboru kolego nie masz ... W 4T pozostaje Ci tylko cbr 125, ewentualnie yamaha yzf r125, ale raczej to będzie zbyt duży motocykl na taką dziewczyne. W 2T jest większy wybór: nsr, rs, mito ...
- mateuszm12311
- Świeżak
jakby miała troszkę większy budżet to ja przekonywałbym Ją do Hondy CBF 125, miałem okazję pojeździć na takiej, jest lekka, bardzo zwinna i nie jest strasznie wysoka, co prawda nie jest to ten typ którego szuka koleżanka i troszkę przewyższa budżet, ale niech się nad tym zastanowi
-
Screamer - Świeżak
Rieju RS2 125 cię nie interesuje? Mam taki na sprzedaż, zobacz aukcje, a jak ci sie spodoba to daj znac ;p
http://tablica.pl/oferta/rieju-rs2-125- ... 3jmm5.html
http://tablica.pl/oferta/rieju-rs2-125- ... 3jmm5.html
- Apovsky.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości