KTM exc 125 vs Honda cr 125
• Strona 1 z 1
KTM exc 125 vs Honda cr 125
Witam
Wcześniejszy post był pisany przez inną osobę z mojego kąta, to już się więcej nie powtórzy.
Od 2 lat jeżdżę Yamahą dt 125 R z 2006 roku. Dzisiaj miałem okazję przejechać się Hondą cr 125 z 2002 roku. Byłem po prostu przerażony mocą tego motocykla. Otóż mam pytanie czy enduro jakim jest KTM exc 125 z 2008 roku jest wiele słabszy od Hondy ? Nie musicie mi pisać kosztów eksploatacji ponieważ już wszystkiego się na ten temat dowiedziałem. I czy to moto będzie dla mnie odpowiednie jeśli chodzi o wysokość ? Mój wzrost to 181cm. Mam jakieś doświadczenie w offroadzie ale crka była straszna.
Wcześniejszy post był pisany przez inną osobę z mojego kąta, to już się więcej nie powtórzy.
Od 2 lat jeżdżę Yamahą dt 125 R z 2006 roku. Dzisiaj miałem okazję przejechać się Hondą cr 125 z 2002 roku. Byłem po prostu przerażony mocą tego motocykla. Otóż mam pytanie czy enduro jakim jest KTM exc 125 z 2008 roku jest wiele słabszy od Hondy ? Nie musicie mi pisać kosztów eksploatacji ponieważ już wszystkiego się na ten temat dowiedziałem. I czy to moto będzie dla mnie odpowiednie jeśli chodzi o wysokość ? Mój wzrost to 181cm. Mam jakieś doświadczenie w offroadzie ale crka była straszna.
- endhee1258
- Świeżak
exc będzie mocowo podobny tylko że nie będzie tak narwany. Będzie tańszy w eksploatacji niż ta cr
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
exc mocowo jest podobny - troche słabszy. ale zaletą EXC jest nieo inna charakterystyka pracy silnika. mianowicie CRka ma krótki rolgaz, i silnik pracujący w systemie zero jedynkowym. czyli praktycznie masz albo pełną moc albo gaz całkiem odpuszczony. w EXC gaz jest bardziej uzyteczny. silnik jest mnie agresywny - ale wciąż mocny. i taki sprzet na pewno łatwiejszy do ogarnięcia.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość