Pierwszy sportowy motocykl- Potrzebne wasze porady
• Strona 1 z 1
Pierwszy sportowy motocykl- Potrzebne wasze porady
Witam serdecznie, mam w planach zakupić mój pierwszy sportowy motor (nie jest do końca pewne czy w tym sezonie)... Mój wiek to 21 lat, wzrost 180 +/- , waga ok 70 kg... I pytanie jest następujące... Czy pojemność 125ccm wystarczy na początek? Na motrach jeździłem częściej niż autem, zaczynając od 50'tki poprzez WSK i ostatnio kończąc na Jawie 350 TS
- NeRwY
- Świeżak
Hmm... Są różne opinie na temat 2T, ale wg mnie jeśli sie o niego zadba to można pośmigać... Zależy mi na dosyć wygodnej pozycji w czasie jazdy, żeby osiagi byly calkiem możliwe, żebym nie wygladal na nim jak na dziecinnym rowerku...
- NeRwY
- Świeżak
Tylko jest problem o ktorym nie napisalem. Otoz brak prawka typu A raczej nie pomoze... A taki przekret typu 125/50 czesto uchodzi na sucho (posypia sie zaraz wyzwiska typu pirat, ale...) Myslalem o Aprili RS 125 albo Yamaha TZR... Ktos sie wypowie o tych moto?
- NeRwY
- Świeżak
Tylko jest problem o ktorym nie napisalem. Otoz brak prawka typu A raczej nie pomoze... A taki przekret typu 125/50 czesto uchodzi na sucho (posypia sie zaraz wyzwiska typu pirat, ale...) Myslalem o Aprili RS 125 albo Yamaha TZR... Ktos sie wypowie o tych moto?
- NeRwY
- Świeżak
- NeRwY
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości