Yamaha Bulldog 1100 - szukam innych wlascicieli
Witam wszystkich.
Przepraszam że wbijam z innym tematem,ale chętnie dołączę do grona posiadaczy Bulldogów jeszcze w tym sezonie.
Bardzo proszę o ewentualną pomoc.
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=33050 (otwórz link)
Zgóry dziękuję i pozdrawiam.
Przepraszam że wbijam z innym tematem,ale chętnie dołączę do grona posiadaczy Bulldogów jeszcze w tym sezonie.
Bardzo proszę o ewentualną pomoc.
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=33050 (otwórz link)
Zgóry dziękuję i pozdrawiam.
- r!ddler
- Świeżak
kkac chciał sprzedać:
witam kolegów. powoli i niestety nosze się z zamiarem sprzedaży Bulldoga. 2005 po liftingu z przebiegiem 12000 km po serwisie w Uhma Bike z regulacją zaworów i synchronizacją gaźników. Motocykl w kolorze srebrnym absolutnie bezwypadkowy. Zdjęcia motocykla na tym wątku na 3 stronie znajdziecie. Założone tlumiki sportowe GPR które dają piekne brzmienie. cena jaka mnie intersuje to 17500 pln .
może ktoś z was lub z waszych znajomych szuka niezawodnej maszyny to zapraszam.
w razie kontaktu to 0602631307 Krzysiek
witam kolegów. powoli i niestety nosze się z zamiarem sprzedaży Bulldoga. 2005 po liftingu z przebiegiem 12000 km po serwisie w Uhma Bike z regulacją zaworów i synchronizacją gaźników. Motocykl w kolorze srebrnym absolutnie bezwypadkowy. Zdjęcia motocykla na tym wątku na 3 stronie znajdziecie. Założone tlumiki sportowe GPR które dają piekne brzmienie. cena jaka mnie intersuje to 17500 pln .
może ktoś z was lub z waszych znajomych szuka niezawodnej maszyny to zapraszam.
w razie kontaktu to 0602631307 Krzysiek
- bady
- Świeżak
witam. dziś bulldog mnie zaskoczył i spalił 6,6litra. zawsze oscylowało w granicach 7,5 a w ten weekend taki wynik. i nie jeździłem oszczędnie, miałem nawet plecaczek...a z innej beczki to na trasie białobrzegi - grójec widziałem bulldoga - czy to ktoś z forumowiczów dziś śmigał tamtędy??
- toni175
- Świeżak
Witam,
Jestem jak większość z Was posiadaczem Bulldoga ( Szczecin ). Czy ktoś z szanownych grupowiczów ma zainstalowane crash pady lub gmole w swojej maszynie? Co jest Waszym zdaniem bardziej estetyczne ( i funkcjonalne, chociaż testować nie mam zamiaru ) w Buldogu? Czy mogę liczyć na priv na zdjęcia Waszych maszyn? Bulldoga z gmolami widziałem wygląda fajnie, nigdy nie widziałem z crash padami więc jeżeli mogę liczyć na zdjęcie to będę wdzięczny.
p.s.
mam trochę miejsca na swoim serwerze jak chcecie to możemy otworzyć stronkę fanów Bulldoga.
Jestem jak większość z Was posiadaczem Bulldoga ( Szczecin ). Czy ktoś z szanownych grupowiczów ma zainstalowane crash pady lub gmole w swojej maszynie? Co jest Waszym zdaniem bardziej estetyczne ( i funkcjonalne, chociaż testować nie mam zamiaru ) w Buldogu? Czy mogę liczyć na priv na zdjęcia Waszych maszyn? Bulldoga z gmolami widziałem wygląda fajnie, nigdy nie widziałem z crash padami więc jeżeli mogę liczyć na zdjęcie to będę wdzięczny.
p.s.
mam trochę miejsca na swoim serwerze jak chcecie to możemy otworzyć stronkę fanów Bulldoga.
Ostatnio edytowano 2/6/2009, 09:06 przez _MiT_, łącznie edytowano 1 raz
MiT
Yamaha Bulldog 1100
Yamaha Bulldog 1100
- _MiT_
- Świeżak
Witam, ja mam zamontowane gmole Hepco&Becker. Zdjęcia kolego MIT wyślę ci na priv. Generalnie jeżdżę po mieście i w korkach ( spalanie 6 - 7l ze sprintem spod świateł ). Największą zaletą gmoli dla mnie to samopoczucie wśród samochodów - określają mi dystans z boku, oraz fakt iż używam ich na postoju jako wieszak do suszenia skarpet i rękawiczek. Crash pady są bardziej estetyczne.
Do zobaczenia, 17maj, godz.11.00, ciepło, sucho i przyjemnie.
Do zobaczenia, 17maj, godz.11.00, ciepło, sucho i przyjemnie.
- Miciuś
- Świeżak
Mam crash-pady LSL. Łatwy montaż, wygląd OK. Skuteczności nie musiały na szczęście dowodzić. Z gmolami jest tak, przy tej ramie niestety trzeba się liczyć z małym wyborem i co tu dużo gadać takim sobie wyglądem. Jeśli chodzi o spalanie to mam coś dziwnego ... w mieście nie wychodzi z 6 a na trasie 5 - 5.5 to normalka.
- schwedoo
- Świeżak
Miciuś a czy mógłbyś zrobić fotkę łącznika gmoli, tą u góry i podać jej wymiar(grubość , rozstaw). mam gmole h&b i brakuje mi tego łącznika.
MiT - taka stronka to super sprawa.galeria użytkowników, info serwisowe, usprawnienia... ja często zaglądam na stronę www.bulldog-bt1100.de
i pytanie do wszystkich: jakie przebiegi mają Wasze(Nasze) maszyny? mój 28000
MiT - taka stronka to super sprawa.galeria użytkowników, info serwisowe, usprawnienia... ja często zaglądam na stronę www.bulldog-bt1100.de
i pytanie do wszystkich: jakie przebiegi mają Wasze(Nasze) maszyny? mój 28000
- toni175
- Świeżak
Mój tez pali ok 6L/100km. Co do kwestii strony/forum dla posiadaczy Bulldogów nie ma problemu raczej, a i serwery darmowe przeważnie mam:) Będę mógł się tym zająć ale jak narazie mam za pare tygodni ślub i trochę przygotowań + remont mieszkania ale pózniej zamiast nudzić się w robocie mogę coś podłubać
Yamaha BT 1100
yamahabulldog.com.pl
yamahabulldog.com.pl
-
kshem - Świeżak
Witam,
Ponieważ poczciwy ze mnie człowiek zarezerwowałem domenę www.yamahabulldog.pl. Koszt to 0 złotych przez pierwszy rok więc wydaje mi się, że nie przepłaciłem Jak już wspominałem wcześniej mam trochę miejsca na serwerze i jeżeli ktoś chce się podjąć zrobienia stronki to walić na priv.
Jeżeli adres www.yamahabulldog.pl jest do kitu to też można zarezerwować inny.
Pozdrawiam
MiT
Ponieważ poczciwy ze mnie człowiek zarezerwowałem domenę www.yamahabulldog.pl. Koszt to 0 złotych przez pierwszy rok więc wydaje mi się, że nie przepłaciłem Jak już wspominałem wcześniej mam trochę miejsca na serwerze i jeżeli ktoś chce się podjąć zrobienia stronki to walić na priv.
Jeżeli adres www.yamahabulldog.pl jest do kitu to też można zarezerwować inny.
Pozdrawiam
MiT
MiT
Yamaha Bulldog 1100
Yamaha Bulldog 1100
- _MiT_
- Świeżak
MIT, nazwa domeny super, ale wiążemy się dożywotnio z jednym typem maszyny, wszyscy mamy swoje lata:) a bulldog nie jest już w produkcji, jeśli za jakiś czas wsiądziemy na coś innego to wypadniemy z obiegu? Każdy z nas lubi dźwięk tego silnika i masywność sylwetki - może coś z tym związanego?.....to tylko moja propozycja, nic na serio
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- bady
- Świeżak
yamahabulldog.pl jest OK. No chyba, że ktoś chciałby np.:
www.najladniejszynakedbikezsilnikiemwukladzev.pl
www.najladniejszynakedbikezsilnikiemwukladzev.pl
- schwedoo
- Świeżak