Suzuki GSX 1250 FA vs Suzuki Hayabusa.
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX 1250 FA vs Suzuki Hayabusa.
Witam wszystkich.
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie), XJ 600 (4 tys) Suzuki GSX 650 FA (15 tys)
- Wiek, waga, wzrost - 28 , 78 , 175.
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych? - WSZYSTKO , do pracy , na trase glownie , do dalszej podrozy , weekendowe podroze np ( Zakopane ) , z kumplami , jazda sportowa ale i czasami wiecej turystyki.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? okolo 8-14 tysiecy.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Mam kompletny kombinezon.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Tyle ile bedzie trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Suzuki GSX 1250 FA , Suzuki Hayabusa.
Ktory z nich wybrac ? roznica cenowa jest ogromna .
Mialem juz malego Bandita , ale nie wiem jak jest z duzym..
Slyszalem opinie ze Bandit 1250 to taka tansza Hayabusa.
Co o tych sprzetach myslicie ?
ktory bardziej sprawdzi sie w sporcie i turustyce ?
Strasznie martwi mnie tak ogromna przewaga cenowa , Hayka jest duzo drozsza , i nie wiem czy warto doplacac..
Moto do 35K max..
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie), XJ 600 (4 tys) Suzuki GSX 650 FA (15 tys)
- Wiek, waga, wzrost - 28 , 78 , 175.
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych? - WSZYSTKO , do pracy , na trase glownie , do dalszej podrozy , weekendowe podroze np ( Zakopane ) , z kumplami , jazda sportowa ale i czasami wiecej turystyki.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? okolo 8-14 tysiecy.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Mam kompletny kombinezon.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Tyle ile bedzie trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Suzuki GSX 1250 FA , Suzuki Hayabusa.
Ktory z nich wybrac ? roznica cenowa jest ogromna .
Mialem juz malego Bandita , ale nie wiem jak jest z duzym..
Slyszalem opinie ze Bandit 1250 to taka tansza Hayabusa.
Co o tych sprzetach myslicie ?
ktory bardziej sprawdzi sie w sporcie i turustyce ?
Strasznie martwi mnie tak ogromna przewaga cenowa , Hayka jest duzo drozsza , i nie wiem czy warto doplacac..
Moto do 35K max..
Suzuki GSX 650 F 2010.
-
InvisiblE. - Świeżak
Hayka szybsza, bardziej sportowa w tym rowniez pozycja
GSX pozycja baaardzo komfortowa, baaardzo elastyczny i wygodny no ale praktycznie zero do lansu
sam musisz ocenic jak bardzo lubisz zapindalac bardzo ostro, bo jak tylko czasami to to GSX
sam nalatalem 10 kkm na GSX1250FA i mimo, ze kupowalem go bardziej rozumiem niz sercem to teraz uwazam, ze to genialny motocykl i nie zaluje zakupu
GSX pozycja baaardzo komfortowa, baaardzo elastyczny i wygodny no ale praktycznie zero do lansu
sam musisz ocenic jak bardzo lubisz zapindalac bardzo ostro, bo jak tylko czasami to to GSX
sam nalatalem 10 kkm na GSX1250FA i mimo, ze kupowalem go bardziej rozumiem niz sercem to teraz uwazam, ze to genialny motocykl i nie zaluje zakupu
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
dzieki leff. Wiesz co to jest jednak duzo kasy , przynajmniej dla mnie. Zarobki nie powalaja , oszczedzalem na wszystkim.
Chcialbym zeby spalanie nie przekroczylo 8l.
czyli GSX glownie do turystyki a Hayka moze byc i do sportu i do turystyki.
Wlasnie tez duzo czytalem ale o tych sprzetach , ale za duzo info o nich nie ma.
GSX kusi mnie bardzo cena , i dla mnie wyglada swietnie.
leff a masz go jeszcze ? co mozesz wiecej o nim powiedziec ?
jesli ktos ma Hayke na tym forum prosze o opinie.
Prosze o ocene :
-
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-1250-f-201 ... 19332.html
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-1300-hay ... 95278.html
Panowie a mial ktos stycznosc z Kawasaki ZZR 1400 ? tylko nie wiem czy to nie za duzo :/
np :
http://allegro.pl/kawasaki-zzr1400-zzr- ... 88038.html
Chcialbym zeby spalanie nie przekroczylo 8l.
czyli GSX glownie do turystyki a Hayka moze byc i do sportu i do turystyki.
Wlasnie tez duzo czytalem ale o tych sprzetach , ale za duzo info o nich nie ma.
GSX kusi mnie bardzo cena , i dla mnie wyglada swietnie.
leff a masz go jeszcze ? co mozesz wiecej o nim powiedziec ?
jesli ktos ma Hayke na tym forum prosze o opinie.
Prosze o ocene :
-
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-1250-f-201 ... 19332.html
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-1300-hay ... 95278.html
Panowie a mial ktos stycznosc z Kawasaki ZZR 1400 ? tylko nie wiem czy to nie za duzo :/
np :
http://allegro.pl/kawasaki-zzr1400-zzr- ... 88038.html
Suzuki GSX 650 F 2010.
-
InvisiblE. - Świeżak
mam i na razie nie zamierzam sprzedawac
spalanie miasto/trasa powyzej 150 km/h wychodzi bite 8, lajtowa trasa 120-130 spada do 6 z tym, ze w trasie praktycznie zawsze latam z trzema kuframi i pasazerem.
polecam do GSX wyzsza szybe bo praktycznie do 180 km/h jest spokoj no i wymiane wydechu bo fabryka jest dramatyczna
ten z ogloszenia to w sumie nie ma sie czego czepnac za wyjatkiem dziwnego obtarcia owiewki z lewej strony, ciekawe skad sie wzielo bo nie widac innych oznak gleby z tej strony
spalanie miasto/trasa powyzej 150 km/h wychodzi bite 8, lajtowa trasa 120-130 spada do 6 z tym, ze w trasie praktycznie zawsze latam z trzema kuframi i pasazerem.
polecam do GSX wyzsza szybe bo praktycznie do 180 km/h jest spokoj no i wymiane wydechu bo fabryka jest dramatyczna
ten z ogloszenia to w sumie nie ma sie czego czepnac za wyjatkiem dziwnego obtarcia owiewki z lewej strony, ciekawe skad sie wzielo bo nie widac innych oznak gleby z tej strony
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Witam!
Wprawdzie gsx 1250 fa jest moim pierwszym moto, stad tez porównania nie mam do innych, ale zlego slowa nie powiem. Smiga się mi fantastycznie, owszem jest to bardziej jazda turystyczna, co do wygladu rzecz gustu (mi odpowiada). Leff mam pytanko. Jaki wydech zamontowales w swoim gsx?
Wprawdzie gsx 1250 fa jest moim pierwszym moto, stad tez porównania nie mam do innych, ale zlego slowa nie powiem. Smiga się mi fantastycznie, owszem jest to bardziej jazda turystyczna, co do wygladu rzecz gustu (mi odpowiada). Leff mam pytanko. Jaki wydech zamontowales w swoim gsx?
-
Marec - Świeżak
GSX 1250 Fa na pierwsze moto ? niezle zaczÄ…les.
Lepsze to niz ZX10R , R1 na pierwsze moto.
Ja zdecydowalem sie na Hayke , jestem w trakcje poszukwan.
Jak kupie to wstawie foty
Lepsze to niz ZX10R , R1 na pierwsze moto.
Ja zdecydowalem sie na Hayke , jestem w trakcje poszukwan.
Jak kupie to wstawie foty
Suzuki GSX 650 F 2010.
-
InvisiblE. - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości