DT50 - maly problem ;/
• Strona 1 z 1
DT50 - maly problem ;/
Witam!
Mam problem ze swoja dt'kÄ…!
Poprostu pekajÄ… pierscienie i wylatuja - chyba tlumikiem ....
Stary tlok - Wkoncu odczulem mala moc , rozkrecilem wszytko patrze na tlok a tam nie ma 3/4 z jednego pierscienia a drugiego nie ma polowy ; o
No dobra , zalozylem orginalny nowy tlok (Meteor) docieralem dobrze , kiedys wkrecilem na wysokie obroty (ok. 150km po wstawieniu nowego tloka) i cos tak jakby lekko stuklo , Motorek pozniej juz nie chcial zapalic i tylko "strzelalo albo syczalo" (jak kto woli) z tlumika , tak jakby zaplon sie przestawil!
Dobra, odkrecam znowu to wszystko patrze a tan znowu pierscienie nie sa cale ! jeden jest zapieczony("przyklejony" do tloka , kawalek z tego pierscienia nie ma)
Drugi jest "wbity do tloka" i tez kawalka nie ma....
Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno
Co mam zrobic ?
Pzdr.
Mam problem ze swoja dt'kÄ…!
Poprostu pekajÄ… pierscienie i wylatuja - chyba tlumikiem ....
Stary tlok - Wkoncu odczulem mala moc , rozkrecilem wszytko patrze na tlok a tam nie ma 3/4 z jednego pierscienia a drugiego nie ma polowy ; o
No dobra , zalozylem orginalny nowy tlok (Meteor) docieralem dobrze , kiedys wkrecilem na wysokie obroty (ok. 150km po wstawieniu nowego tloka) i cos tak jakby lekko stuklo , Motorek pozniej juz nie chcial zapalic i tylko "strzelalo albo syczalo" (jak kto woli) z tlumika , tak jakby zaplon sie przestawil!
Dobra, odkrecam znowu to wszystko patrze a tan znowu pierscienie nie sa cale ! jeden jest zapieczony("przyklejony" do tloka , kawalek z tego pierscienia nie ma)
Drugi jest "wbity do tloka" i tez kawalka nie ma....
Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno
Co mam zrobic ?
Pzdr.
- ginall
- Świeżak
te tłoki były zalozone odpowiednią stroną
strzałka ma byc skierowana w strone okna wydechowego
jaki olej lejesz
strzałka ma byc skierowana w strone okna wydechowego
jaki olej lejesz
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości