Który skuter wybrać?
• Strona 1 z 1
Który skuter wybrać?
Elko Mam pytanie - który z tych skuterów wybrać? Wybór:
Kymco Super 9 vs. Kymco Super 8 vs. Peugeot Speedfight vs. Peugeot Speedfight 2.
Chodzi mi głównie o:
- cenÄ™
- awaryjność
- spalanie paliwa
- podatność na uszkodzenia
- przyśpieszenie
- prędkość maksymalną
Ogólnie wypiszcie proszę minusy i plusy tych czterech modeli, no i który najlepiej wybrać
Kymco Super 9 vs. Kymco Super 8 vs. Peugeot Speedfight vs. Peugeot Speedfight 2.
Chodzi mi głównie o:
- cenÄ™
- awaryjność
- spalanie paliwa
- podatność na uszkodzenia
- przyśpieszenie
- prędkość maksymalną
Ogólnie wypiszcie proszę minusy i plusy tych czterech modeli, no i który najlepiej wybrać
- Namess4
- Świeżak
Plusow i munusow masz pelno na necie na bank wystarczy poszukac moj kolega mial kymco nie narzekal byl zadowolony lecial mu 8 dyszek (bez sciemy az sam w szoku bylem) ale jesli ja mialbym wybierac wybralbym peugeota dwojke, a jesli chodzi o reszte mysle ze ktos cos Ci dopisze
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
tak jak kolega wyzej wybralbym peugeota SF2. Chociaz osobiscie mialem Yamahe Aerox i nie nazekalem. Lecial 85-90 na prostej. Ale bylo mi malo i wlozylem troche kasy w tuning i wtedy to byl potwor :p Ogolnie rozwaz opcje Aeroxa. Czesci do Minarelli w ciul, spalanie tez dosyc dosyc, czesci dostepne. Z dobra regulacja gaznika bedziesz mial przyspieszenie dobre i vmax. Kolega mial i nadal mam SP2 po tuningu na 70 i fajnie lata.
Yamaha Aerox --> obecnie Honda Silver Wing 400 -->następny??
-
hubi2094 - Świeżak
W tematach podwieszonych jest miejsce na takie pytania.
Ostrzeżenie.
Ostrzeżenie.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
Bierz Speedfighta 2 lub Kymco S9 . Postaraj się wyszukać modele w cieczy. Osiągi przyzwoite , awaryjne to one też nie są . Lecz sprawdz dobrze używany egzemplarz przed kupnem
-
zioomeek09 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość