250-tka - Bandit / Hornet
• Strona 1 z 1
250-tka - Bandit / Hornet
Cześć wszystkim, z racji tej że nie skończyłem prawka na kat. A , będę musiał A2 wyrobić.. Mam 2 opcje Bandit ( Suzuki GSF250 ) i Hornet ( Honda CB250 ) Gdzie mogę któryś z tych motocykli dorwać? Bo jeśli mi wiadomo to wypust był tylko na Japonie, może ktoś z PL posiada i chce sprzedać? Sprawdziłem wszystko, na allegro są te Hondy ale roczniki z lat 80-tych.. Tak więc nie za bardzo mnie to interesuje. Jeśli można to prosiłbym o jakieś linki co do serwisów z niemiec/anglii! Z góry wielkie dzięki.
- Demonologiczny
- Świeżak
Odpuść i kup coś popularnego w naszym kraju
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Tylko że w naszym kraju to jedynie co mogę dostać to GS500... a ja chcę coś ze sportowym wyglądem i też żeby nie wychodziło powyżej 10tyś zł
- Demonologiczny
- Świeżak
No to ninję 250 z pierwszych roczników dostaniesz za te 10tyś zł
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Napisz kolego post wg szablonu, to będzie łatwiej coś doradzić.
viewtopic.php?t=49590
W egzotyki się nie pakuj, bo potem będziesz musiał szukać części na e-bayu i sprowadzać zza granicy.
viewtopic.php?t=49590
W egzotyki się nie pakuj, bo potem będziesz musiał szukać części na e-bayu i sprowadzać zza granicy.
-
Hyde - Bywalec
Black-Ghost napisał(a):No to ninję 250 z pierwszych roczników dostaniesz za te 10tyś zł
tak jak pisze kolega.
kawa 250 Å‚adna - sportowa no i na modzie:D
suzuki gsx-r 750 k1
strony interentowe: chętni pisać
strony interentowe: chętni pisać
-
saint - Świeżak
No a jak chciałeś Hondę CBF250? Normalny motocykl do jazdy. Koleżanka bedzie sprzedawać pewnie na dniach.
Kupiony w Krakowie u dealera, założyłem jesz ciemna szybkę, podgrzewane manetki i bagażnik na jesień ...potem sprzedałem jej jeszcze nowe BMW do kompletu i ten będzie na sprzedaż .
Motorek ma około 6600km czarny i wszystko jest ok.
To nie był jej pierwszy motocykl. Pierwszy był ten, co wszyscy muszą mieć pierwszy . Ninja jest naprawdę pięknym motocyklem, ale chyba wyjdzie drożej.
jak sie zastanowisz to popytam już czy go teraz chce sprzedać czy na wiosnę?
Kupiony w Krakowie u dealera, założyłem jesz ciemna szybkę, podgrzewane manetki i bagażnik na jesień ...potem sprzedałem jej jeszcze nowe BMW do kompletu i ten będzie na sprzedaż .
Motorek ma około 6600km czarny i wszystko jest ok.
To nie był jej pierwszy motocykl. Pierwszy był ten, co wszyscy muszą mieć pierwszy . Ninja jest naprawdę pięknym motocyklem, ale chyba wyjdzie drożej.
jak sie zastanowisz to popytam już czy go teraz chce sprzedać czy na wiosnę?
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości