Jaki motorek 50cm ?
• Strona 1 z 1
Jaki motorek 50cm ?
Witam mam 16 lat waże 62kg i wzrost 190cm , jaki kupić motorower do 3000 mam na oku Aprilie rs50 i Yamahe tzr 50 . Myślę , że coś mi polecicie ;p to bedzie moj pierwszy motor ale mam jakieś już doświadczenie
- bakero
- Świeżak
po 1 od tego jest dział skuterków i 50tek
po 2 obojetne co kupisz, na zaden z tych moto nie bedzie ci wygodnie bo jestes za wysoki. ale jak juz chcesz na czyms smigac to czy to rs czy tzr to jedno i to samo, podobne silniki, podobne spalania, podobne koszta utrzymania pod warunkiem ze porównujesz moto w tym samym stanie technicznym. bierz to co ci sie bardziej podoba, ew co ci sie trafi w lepszym stanie za lepszą kase i tyle w temacie
po 2 obojetne co kupisz, na zaden z tych moto nie bedzie ci wygodnie bo jestes za wysoki. ale jak juz chcesz na czyms smigac to czy to rs czy tzr to jedno i to samo, podobne silniki, podobne spalania, podobne koszta utrzymania pod warunkiem ze porównujesz moto w tym samym stanie technicznym. bierz to co ci sie bardziej podoba, ew co ci sie trafi w lepszym stanie za lepszą kase i tyle w temacie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
z 50 ccm praktycznie nic nie bedzie idealne, własciwie to nawet z dorosłych motocykli nie bedzie ci na wszystkich wygodnie. zwłaszcza że masz tylko 3000 zł. pozostają tylko takie sprzęty
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jeśli mechanicznie pasuje ci tzr czy rs,m to poszukaj motorków z tymi silnikami tylko w typie crossów, koła 21/18, jakieś przedłużki amortyzatorów czy coś można by zamontować i powinno być wygodnie jak na ten wzrost. w każdym razie na takim pseudo crossiku będzie wygodniej niż na pseudoscigaczu.
- michau_ek
- Świeżak
W podwieszonych jest temat do zadawania takich pytań:
viewtopic.php?t=26582
Następnym razem będzie ostrzeżenie.
Zamykam.
viewtopic.php?t=26582
Następnym razem będzie ostrzeżenie.
Zamykam.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm