KDX
• Strona 1 z 2 • 1, 2
KDX
Witam .
Mam takie pytanie.
czy taki kdx : http://moto.allegro.pl/kawasaki-kdx-220 ... 81473.html
Nada siÄ™ do startow w cross country? czy nie bedzie dopuszczony ?
Mam takie pytanie.
czy taki kdx : http://moto.allegro.pl/kawasaki-kdx-220 ... 81473.html
Nada siÄ™ do startow w cross country? czy nie bedzie dopuszczony ?
- mf123
- Świeżak
poczytaj sobie regulamin Cross country. spokojnie zostanie dopuszczony
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zalezy do czego dobre... do profesjonalnych startów w CC troche słabe, nie mówie że nie da sie tym jechać itp bo mozesz poczytac artykuł o CC w czechach gdzie ludzie smigali na chyba jawach 350 (?) czy podobnych. wiec w porównaniu z KDX tamte sprzety nie miały racji bytu. ale z kolei w polskich realiach trudno bedzie o sensowne czasy przy typowych nowoczesnych hard enduro.
co innej jazdy to juz zalezy od Ciebie. moto moze byc dobre i 10 sezonów o ile nie bedziesz wymagał od sprzetu co raz więcej, i bedziesz dbał
co innej jazdy to juz zalezy od Ciebie. moto moze byc dobre i 10 sezonów o ile nie bedziesz wymagał od sprzetu co raz więcej, i bedziesz dbał
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jeszcze jeden sprzęt mi sie narzuca ale nie wiem czy w tej cenie go dorwiesz ale może sie udac a jest min exc 125 tez bardzo fajny sprzet poczytaj o nim bo było dużo tematów na ten temat albo dozbieraj ok 2k i kup exc 200
--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
Na początek zabawy na pewno będzie to dobry sprzęt.
Maszyna to nie wszystko przykładem mogą być ostatnie mistrzostwa w super enduro, koleś na starej yz objeżdżał nowe wytuningowane sprzety oglądnij sobie https://www.youtube.com/watch?v=OziU4BVEgj4
Maszyna to nie wszystko przykładem mogą być ostatnie mistrzostwa w super enduro, koleś na starej yz objeżdżał nowe wytuningowane sprzety oglądnij sobie https://www.youtube.com/watch?v=OziU4BVEgj4
KX250F
-
wawzon - Bywalec
EXC to juz wyczynówka. KDX to takie cos pomiedzy soft enduro a hard enduro. nie jest to wyczynówka. ale ma dosyc niezłe zawieszenie i w miare niezły silnik. co do ceny - tego jest bardzo mało w polsce, i troche trudno o częsci, i trudno mówic o cenach. popatrz w archiwach allegro, i aktualnie mniej wiecej ceny takich sprzętów.
co do częsci KTMa, wcale nie są drogie kosztuję podobnie co do KDXa, róznica jest taka, że do ktma czesciej bedziesz musiał zaglądac bo jest bardziej wyżyłowany. ale własnie kdx do EXC prowadzi się jak wóz drabiniasty a nie crossówka ale do amatorki w sam raz
co do częsci KTMa, wcale nie są drogie kosztuję podobnie co do KDXa, róznica jest taka, że do ktma czesciej bedziesz musiał zaglądac bo jest bardziej wyżyłowany. ale własnie kdx do EXC prowadzi się jak wóz drabiniasty a nie crossówka ale do amatorki w sam raz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ojj na europalete to trudno bedzie upchać moto bez wiekszego rozkręcania ;D kiedys wysyłałem tak ( tzn w sumie transakcja nie doszła do skutku ale spakowałem sprzet ) na palete własnie i to był chinczyk 250 ccm. musiałem połowe rozebrać żeby nic nie wystawało. rama sama była tak długa że po skosie była na styk. także kdxa trudno bedzie upchac ;D bo trzeba by cały subframe odkręcac o ile sie da.
ale co do wysyłania - wiem że są firmy które dosyc tanio przewozą motocykle w całosci, podjezdza busik, wsadzają spinaja pasami do sciany i moto jedzie w całosci
ale co do wysyłania - wiem że są firmy które dosyc tanio przewozą motocykle w całosci, podjezdza busik, wsadzają spinaja pasami do sciany i moto jedzie w całosci
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Wiecie co , jednak dozbieram do exc 125 bo do kdx znalezienie czesci graniczy z cudem . patrzyłem na kilku stronach to ledwo tłoczek jest , a co dopiero dół znalesc .
Ps: a może jakiegos FullCrossa kupic Bo jak na razie nie ma interesujących ofert EXC
Ps: a może jakiegos FullCrossa kupic Bo jak na razie nie ma interesujących ofert EXC
- mf123
- Świeżak
po co ci full cross jak chcesz ganiac po lasach ? full crossy sÄ… jedynie na tory motocrossowe. ciebie interesuje tylko enduro wiec albo EXC albo huska WR
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
WR-Jest bardziej hardcorowa jest to hard enduro takie jak EXC, jest bardziej wysilona od wre i ma zawieszenie zestrojone bardziej w teren.
WRE- Bardziej lajtowa wersja WR takie soft enduro jak DT, jest mniej wysilona i nadaje się na łąki polne ścieżki i na drogę.
WRE- Bardziej lajtowa wersja WR takie soft enduro jak DT, jest mniej wysilona i nadaje się na łąki polne ścieżki i na drogę.
-
Marcin1324 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości