Amortyzator tylni RMX 250 inny jaki ?
• Strona 1 z 1
Amortyzator tylni RMX 250 inny jaki ?
Witam
Jak w temacie mam problem z amortyzatoem tylnim w suzuki rmx 250 2t 96r. mianowicie mam wzery straszne na tloczysku i leje mi sie olej z niego. moze wie ktos gdzie takie cos naprawie albo od czego amortyzator tylni bedzie pasowal czy probowal ktos wziąć go z rm250 z podobnego rocznika ? albo chociaz gdzie odpowiedzi szukac ? za kazda rade bardzo dziękuje.
Jak w temacie mam problem z amortyzatoem tylnim w suzuki rmx 250 2t 96r. mianowicie mam wzery straszne na tloczysku i leje mi sie olej z niego. moze wie ktos gdzie takie cos naprawie albo od czego amortyzator tylni bedzie pasowal czy probowal ktos wziąć go z rm250 z podobnego rocznika ? albo chociaz gdzie odpowiedzi szukac ? za kazda rade bardzo dziękuje.
- McRmv
- Świeżak
RM i RMX to całkiem rózne amortyzatory. wątpie e wejdzie z RM, ale mógłbys popatrzeć na wyglad. spytac kogos kto sprzedaje amor z RMki i popytac o konkretne wymiary i porównać. nikt ci z głowy tego nie powie. aczkolwiek jak pisałem to 2 rózne amory i bedą sie znacząco rózniły charakterystyką. RMX sie smiga jak na kanapie, jest miekko i wygodnie, czasem zbyt miekko. RM bedzie duzo twardszy.
jezeli ci charakterystyka RM nie odpowiada albo nie podejdzie. to mozna albo kupic uzywke z RMXa, i szukaj na allegro albo za granicą najszybciej tak znajdziesz. albo mozna zregenerować. wiekszosc firm robiących tylne zawieszenie kładzie nowy chrom, a jak nie to przynajmniej znaja firme zewnętrzną która robi to dla nich. popatrz na oferte 20suspensions z niemiec ( maja przedstawiciela w PL ) tam mogą ci nawet tytanem wyłożyć goleń
jezeli ci charakterystyka RM nie odpowiada albo nie podejdzie. to mozna albo kupic uzywke z RMXa, i szukaj na allegro albo za granicą najszybciej tak znajdziesz. albo mozna zregenerować. wiekszosc firm robiących tylne zawieszenie kładzie nowy chrom, a jak nie to przynajmniej znaja firme zewnętrzną która robi to dla nich. popatrz na oferte 20suspensions z niemiec ( maja przedstawiciela w PL ) tam mogą ci nawet tytanem wyłożyć goleń
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Dziękóweczka już mailbombinguje to 20suspension ;] zobaczymy co powiedza. a co do różnic to nawet lepiej jakby byl twardszy choć chodzilo mi bardziej o roznice w mocowaniu zeby zaadoptowac jakis inny chocby do wymiany uszczelniaczy i jeszcze raz w tym roku wyskoczyc ;] w kazdym razie dzieki za rade. Pozdrawiam
- McRmv
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość