SV650 , GSX600F, BANDIT... a moze cos innego?:)
• Strona 1 z 1
SV650 , GSX600F, BANDIT... a moze cos innego?:)
Witam
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
-KURS PRAWA JAZDY, JAZDA NA KOLEGI ROMECIE
- Wiek, waga, wzrost,
18,77,185CM
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
JAZDA PO MIEÅšCIE, WYPADY ZA MIASTO, Z PLECAKIEM ROWNIEZ
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
ILE SIE DA;)
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
NA MOTOCYKL OKOLO 6-7 TYSIECY, CIUCHY ODDZIELNIE
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
ILE POTRZEBA;)
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
SPORTOWE , TURYSTYKI
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
TAK JAK NAPISALEM BANDIT 600, GSX600F, SV650- CO POLECACIE?:) MOZE JESZCZE COS INNEGO?;)
Pozdrawiam
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
-KURS PRAWA JAZDY, JAZDA NA KOLEGI ROMECIE
- Wiek, waga, wzrost,
18,77,185CM
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
JAZDA PO MIEÅšCIE, WYPADY ZA MIASTO, Z PLECAKIEM ROWNIEZ
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
ILE SIE DA;)
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
NA MOTOCYKL OKOLO 6-7 TYSIECY, CIUCHY ODDZIELNIE
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
ILE POTRZEBA;)
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
SPORTOWE , TURYSTYKI
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
TAK JAK NAPISALEM BANDIT 600, GSX600F, SV650- CO POLECACIE?:) MOZE JESZCZE COS INNEGO?;)
Pozdrawiam
- Zegzii
- Świeżak
Bandziora, SV650 i GSX600F Ci będą polecać więc i ja to zrobię Serio Ci się GSX600F podoba ?
Wybrałeś na pierwsze moto tak zwane motocykle graniczne Co do nich jeszcze nie ma sporów między motocyklistami czy nadają się na pierwsze moto. Czuję się zobowiązany napisać Ci jeszcze że bandzior jest ciężki a SV650 hamuje silnikiem dość porządnie. Wybierz co w lepszym, stanie i bliżej.
Wybrałeś na pierwsze moto tak zwane motocykle graniczne Co do nich jeszcze nie ma sporów między motocyklistami czy nadają się na pierwsze moto. Czuję się zobowiązany napisać Ci jeszcze że bandzior jest ciężki a SV650 hamuje silnikiem dość porządnie. Wybierz co w lepszym, stanie i bliżej.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli podobają Ci się turystki to poleciłbym Yamahe Fazer, za tą kasę spokojnie kupisz jakiś egzemplarz z modelu 98-02. Sam na takim śmigam, i jest to moje pierwsze większe moto i jestem mega zadowolony! Mocy jest zdecydowanie wystarczająco (98KM) super wygodny i nie jest to jakiś wielki potwór, jest bardzo zgrabny jak na tą pojemność. W trasy nadaje się jak najbardziej, dokupisz kufry i możesz latać, przy spokojnej jeździe pali mało (4,5-6l/100km). Kupiłem go w poprzednim sezonie i od tego czasu jedynie zmieniłem olej i filtry, także nie jest bardzo awaryjny. Popatrz na allegro, może Ci się spodoba.
Fazer 600
-
daniel9970 - Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Z tych podanych tutaj, szukaj tego który Tobie osobiście się najbardziej podoba i który jest w najlepszym stanie Wiem, że to gówniana rada, ale Ty osobiście będziesz na nim jeździć i Tobie osobiście musi się moto podobać za sezon dwa albo trzy i tak wyrobisz sobie własny gust i będziesz wiedział dokładnie czego chcesz
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Musisz się przynajmniej przejechać każdym egzemplarzem i wtedy będziesz wiedział w którym kierunku iść, aczkolwiek wszystkie są do siebie "zbliżone".
Kolego daniel9970
Ja trochę żałuję właśnie, że przed zakupem nie wziąłem pod uwagę Yamahy, ale mnie bardziej podchodzi Thundercat
Padło na Bandziora 600N i nie powiem, żebym narzekał (chociaż zrobiłem dopiero ok. 2000km).
Wracając do tematu- widzę, że zainteresowany jest z Radomia, więc nie będzie problemu ze znalezieniem czegoś z w/w i przewiezieniem 4-rech liter:) Czegoś co będzie w okolicach 100km
Kolego daniel9970
Ja trochę żałuję właśnie, że przed zakupem nie wziąłem pod uwagę Yamahy, ale mnie bardziej podchodzi Thundercat
Padło na Bandziora 600N i nie powiem, żebym narzekał (chociaż zrobiłem dopiero ok. 2000km).
Wracając do tematu- widzę, że zainteresowany jest z Radomia, więc nie będzie problemu ze znalezieniem czegoś z w/w i przewiezieniem 4-rech liter:) Czegoś co będzie w okolicach 100km
- rafalheba
- Świeżak
YZF 600 R ? sam zastanawiam się na pierwsze moto,tylko że bardzo cięzki ale podobno mega wygodny i ładnie oddaje moc,rozważam jeszcze er6f ale trzeba liczyć 9k za dobrą sztukę no i sv650s.Obejżyj, przejedz się, sam wybierzesz co Ci najbardziej odpowiada.Pozdrawiam
-
o5lgratis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości