gumy zabieraka gdzie zamowic
• Strona 1 z 1
gumy zabieraka gdzie zamowic
Witam,
potrzebuję kupić gumy zabieraka do r6 2003, stare już się zużyły i stukot jest niemiłosierny, wie ktoś może gdzie to dostać na terenie Warszawy albo przez neta? W yamaha pole position koszt zestawu to ~240zł, ale dostawa ok 5 dni roboczych..
Czy jazda z wytartymi gumami ma wpływ na żywotność innych części napędu? Mechanik, który zdiagnozował wytarcie, powiedział, żebym się nie przejmował, ale stukot jest bardzo nieprzyjemny i się martwię
Pozdro
potrzebuję kupić gumy zabieraka do r6 2003, stare już się zużyły i stukot jest niemiłosierny, wie ktoś może gdzie to dostać na terenie Warszawy albo przez neta? W yamaha pole position koszt zestawu to ~240zł, ale dostawa ok 5 dni roboczych..
Czy jazda z wytartymi gumami ma wpływ na żywotność innych części napędu? Mechanik, który zdiagnozował wytarcie, powiedział, żebym się nie przejmował, ale stukot jest bardzo nieprzyjemny i się martwię
Pozdro
- jabbar89
- Świeżak
Ogarnij używki, to jest część raczej niesprzedawalna na rynku, więc powinno kosztować grosze z jakiegoś rozbitka.
A swoją drogą napisz jak on to zdiagnozował, że są "zużyte". Trochę sobie tego zużycia nie wyobrażam poza tym, że większa może być oderwana od mniejszej co generalnie nie ma większego znaczenia.
A swoją drogą napisz jak on to zdiagnozował, że są "zużyte". Trochę sobie tego zużycia nie wyobrażam poza tym, że większa może być oderwana od mniejszej co generalnie nie ma większego znaczenia.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
NIe wiem jak wyglądają zużyte, koleś mówił, że nei ma sensu wkładać używanych. Udało mi się dodzwonić do 2 serwisów i dowiedziałem się, że nie ma zamienników, oryginały ściągane z Holandii.. fatalnie, 4 dni dostawa.
- jabbar89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości