Zdawanie karty motorowerowej
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Zdawanie karty motorowerowej
Siema. Chciałbym spytać gdzie oprócz szkoły można zdać kartę motorowerową? Właśnie dzisiaj spierdzieliłem egzamin w szkole, ale przy pytaniach robionych przez PZU to się da spierdzielić. Zagarnę jedno z nich: Dziecko idące po chodniku ma 7 lat. Ile lat może mieć jego matka idąca obok? Odp. A 12 lat B 14 lat C 18 lat
Można naprawdę dostać pierdolca jak się czyta takie pytania. Po prostu odszedłem od stolika i podziękowałem egzaminatorowi za extra pytanie (w końcu to nie jego wina). I w tym cały sęk polega. Gdzie mogę zdać takową kartę ? Wiem, że były podobne tematy ale nie znalazłem tam odpowiedzi, która mnie satysfakcjonowała.
Edit:// Chciałbym również spytać o koszt takowej zdawki
Można naprawdę dostać pierdolca jak się czyta takie pytania. Po prostu odszedłem od stolika i podziękowałem egzaminatorowi za extra pytanie (w końcu to nie jego wina). I w tym cały sęk polega. Gdzie mogę zdać takową kartę ? Wiem, że były podobne tematy ale nie znalazłem tam odpowiedzi, która mnie satysfakcjonowała.
Edit:// Chciałbym również spytać o koszt takowej zdawki
- zieluch
- Świeżak
Idziesz do tego samego egzaminatora , smarujesz 300zl i jezdzisz.
Apropo tego pytania to odp C.
To chyba oczywiste ... chyba ze nie uwazales na WDZWR
Apropo tego pytania to odp C.
To chyba oczywiste ... chyba ze nie uwazales na WDZWR
Life begins at 200 km/h | | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv
-
bmroczyk - Bywalec
-
czarek. - Świeżak
Póki nie zobacze skana to nie uwierze. Przygotuj się na te pytania w przyszłym roku
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
-
stecarlos - Świeżak
ja zdaje w piątek i testy juz sobie skombinowałem(sa juz na pc)
wystarczy tylko wykuc na pamięc i zdac
najlepsze jest to ze u mnie sie zdaje w pracowni informatycznej i testy sa na kompach wystarczy dysk usb lub wyslanie na maila i juz sie ma
jazde szkolnym szrotem juz opanowałem
czyli zdam na 100%
wystarczy tylko wykuc na pamięc i zdac
najlepsze jest to ze u mnie sie zdaje w pracowni informatycznej i testy sa na kompach wystarczy dysk usb lub wyslanie na maila i juz sie ma
jazde szkolnym szrotem juz opanowałem
czyli zdam na 100%
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
W piątek ja piszę poprawkę w związku z tymi idiotycznymi pytaniami jakie wymyśliło PZU. Też robiliśmy na kompach. Ale to się nazywa kretynizm stopnia najwyższego. Żeby takie pytania dać ... A pozatym wy zdajecie na szkolnym motorku? Bo nam każą przyprowadzić sobie swój ..
- zieluch
- Świeżak
nom my zdajemy na super wypasionym, mega szmocnym bajaju spirit
ja bede miał to ułatwienie ze u mnie mozna wytypowac jedną tylko odpowiec i koniec, a nie nawet 3
ja bede miał to ułatwienie ze u mnie mozna wytypowac jedną tylko odpowiec i koniec, a nie nawet 3
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 napisał(a):u mnie w częstochowie jak zdawałem pare lat temu było MBK NITRO czyli Yamaha Aerox
to wypas przynajmniej to jakos jedzie
tan bajaj to szrot na gaz reaguje po 2s, a jak puszcze to jeszcze 3s trzeba czekac za zacznie zwalniac
- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
-
czarek. - Świeżak
Uff w końcu zdałem dzisiaj. Za 1 razem. Dobrze, że mi się trafiły lepsze pytania.
►► "Nigdy nie jedź szybciej niż myślisz"™ ◄◄
(otwórz link)
(otwórz link)
- zieluch
- Świeżak
Ja to jak zdawałem na karte motorowerową,to koleś mi zadał kilka krzyżówek.Kazał powiedzieć co pokolei przejedzie.Potem na jakimś odkurzaczu zrobiłem 8,ze 2 zakręty i koniec egzaminu
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Ooooo pamiętam to. Koza nie mógł założyć kasku na głowę bo... ma za duży łeb Albo innego agenta porwał skuter Ja nawet żadnych krzyżówek nie musiałem zdawać. Wystaczyło to, że miałem 5 z Techniki
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
Komisariat policji powinien przeprowadzać kursy i egzaminy na kartę motorowerową. Jeśli zdasz u nich (a nie da sie nie zdać) to bedziesz miał kontrole drogowe z głowy i zbytnio sie do ciebie nie beda czepiac...
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/"></a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
Zdanie na karte motorowerową to nic trudnego ale ma sie to zmienic, chodza pogłoski ża zamiast karty będzie normalne prawko i dowód osobisty niewystarczy aby jeździc skuterem. Czuje że w przyszłym roku zacznie się kontrolowanie skuterów, sprawdzanie czy mają blokady. Wyobraźcie sobie jazde skuterem z blokadami.
Masakra!!!!!!!!!!!
Masakra!!!!!!!!!!!
-
czarek. - Świeżak
A my śmigaliśmy Simsonkiem pewnego kolegi ... Dobrze, że policjanci dopuścili do zdawania nim chociaż koleżanka zaraz przed jazdą wywaliła się i urwała rączkę od hamulca przedniego. Na szczęście uprosiliśmy niebieskich kretów i nas puścili.
- zieluch
- Świeżak
No dobra to ja mam inne pytanie testy w szkole przegapiłem i teraz muszę iść gdzieś indziej ...a ja niestety zgubiłem legitymację ostatnio, a we wakacje chyba nie zrobię... czy mogę dać inne dokumenty nie wiem świadectwo czy coś innego żebym mógł zdawaać??
- SirAdam
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3