Fajny sklepik na Bemowie
• Strona 1 z 1
Fajny sklepik na Bemowie
w poniedziałek po giełdzie moto byłem w sklepie na Bemowie co handluje ciuchami roleff'a. Nie znam tej firmy, jakaś niemiecka. Zdecydowałem się kupiłem jedną letnią kurteczkę, bo trochę strach w samej koszulce śmigać i muszę przyznać, że jeszcze w takiej kurtce nie jeździłem Wentylacja na 5+, ciekaw jestem czy ktoś ma z was inne ciuchy tej firmy. Bo zastanawiam się nad kupnem jeszcze jednej tej firmy ale cieplejszego modelu z podpinką jakąs.
-
DonDiego - Świeżak
- dellti
- Świeżak
Loup napisał(a):czy w tym sklepie są kaski i inne akcesoria, np. zabezpieczenia itp. ?
Mają kaski, rękawice, torby na baki, pasy, buty. Tego co nie ma to załatwiają w dobrych cenach z Luisa. Chłopaki generalnie się starają, sami są motocyklistami więc dużo to wyjaśnia.
-
DonDiego - Świeżak
dellti napisał(a):masz na myśli Darmot (otwórz link)?
Darmot jest od frontu a ten sklep jest z boku, od strony stacji BP. W Darmocie sÄ… tylko motocykle
-
DonDiego - Świeżak
Kaja napisał(a):chb= centrum handlowe bemowo
tak myślałam, tam przy sarbo
widziałam ostatnio, ale jeszcze nie byłam
warto siÄ™ wybrac?
Warto Szczerze polecam, gdyż długo szukałem kurtki, chciałem retbika'a ale kolory trochę smutne i wiem że szyją to w Pakistanie Widziałem jedną kurtkę po roku i podziękowałem. Na szwach to się rozlazło, odblaski sie powycierały, generalnie lipa.
Roleff niemiecka firma, cenowo podobna do ret więc nawet się nie zastanawiałem. Zresztą proponuję sobie zobaczyć www.roleff.de
-
DonDiego - Świeżak
PodjadÄ™ dzisiaj i obadam sprawÄ™
Szukam letniej kurtki i pasa, wiec może coś znajdę ciekawego...
EDIT:
Tak wiec była i obadałem sprawę. Sklepik prowadzony w jednym ze stoisk CHB, dosyć niewielka powierzchnia, ale i przez to łatwy wybór. Posiadają w miarę przyzwoity wybór kurtek i innych akcesoriów motocyklowych, co tydzień dostawa towaru, wiec jeśli nie maja na miejscu odpowiedniego rozmiaru, można przyjechać kilka dni później. Osobiście przymierzałem kurtkę firmy ROLEFF w wersji letniej i powiem ze naprawdę bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. Kurtka z pełną protekcją, zarówno na barkach jak i plecach, kilka możliwości regulacji objetosci rękawów i pasa no i podstawowa zaleta czyli wypinana membrana, po której zdjęciu kurtka naprawdę oddycha. W razie nagłej zmiany pogody można wpiąć membranę i zyskujemy w pełni wodoszczelna kurtkę letnia. Cena jest trochę zaporowa bo 500pln za kurtkę w sumie tylko na miasto to ciut za dużo, ale pomimo to rozważam jej zakup. Na pewno udam sie do Nich pod koniec tygodnia po pas nerkowy i może ugadam jakiś rabacik
Szukam letniej kurtki i pasa, wiec może coś znajdę ciekawego...
EDIT:
Tak wiec była i obadałem sprawę. Sklepik prowadzony w jednym ze stoisk CHB, dosyć niewielka powierzchnia, ale i przez to łatwy wybór. Posiadają w miarę przyzwoity wybór kurtek i innych akcesoriów motocyklowych, co tydzień dostawa towaru, wiec jeśli nie maja na miejscu odpowiedniego rozmiaru, można przyjechać kilka dni później. Osobiście przymierzałem kurtkę firmy ROLEFF w wersji letniej i powiem ze naprawdę bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. Kurtka z pełną protekcją, zarówno na barkach jak i plecach, kilka możliwości regulacji objetosci rękawów i pasa no i podstawowa zaleta czyli wypinana membrana, po której zdjęciu kurtka naprawdę oddycha. W razie nagłej zmiany pogody można wpiąć membranę i zyskujemy w pełni wodoszczelna kurtkę letnia. Cena jest trochę zaporowa bo 500pln za kurtkę w sumie tylko na miasto to ciut za dużo, ale pomimo to rozważam jej zakup. Na pewno udam sie do Nich pod koniec tygodnia po pas nerkowy i może ugadam jakiś rabacik
-
szczygiw - VIP Åšcigacz.pl
Potwierdzam super sklepik, niezła obsługa choć z rabatami ciężko!! Dzisiaj wydałem tam 1550 zł i dostałem tylko 25 zł rabatu!! ale i tak
było warto.
Kupilem kurtkę o której pisał kolega tekstylną na lato z wypinaną mębraną super sprawa idealnie przewiewna, poprostu rewelka, spodnie, buty i rękawice z wszystkiego jestem bardzo, bardzo zadowolony.
Patryk
Ps. motocylkem będe jeździł tylko w lato i tak się zastanawiam czy ta kurtka wystarczy na cały sezon motocyklowy tzn. jak się zrobi ciut zimniej tak z 10-15 stopni i założę pod nią jakąś bluzę to czy będzie oki? hmmmmm ciekawe?
było warto.
Kupilem kurtkę o której pisał kolega tekstylną na lato z wypinaną mębraną super sprawa idealnie przewiewna, poprostu rewelka, spodnie, buty i rękawice z wszystkiego jestem bardzo, bardzo zadowolony.
Patryk
Ps. motocylkem będe jeździł tylko w lato i tak się zastanawiam czy ta kurtka wystarczy na cały sezon motocyklowy tzn. jak się zrobi ciut zimniej tak z 10-15 stopni i założę pod nią jakąś bluzę to czy będzie oki? hmmmmm ciekawe?
Fazer 600 - sprzedany.
GSX-R 750 K6 - już MAM
GSX-R 750 K6 - już MAM
-
Patryk_1979 - Świeżak
A nie mówiłem Co do rabatów to gadałem z nimi i mówili że mają niską marżę, bo sklep nowy i takie tam. Ja dostałem w ramach rabatu kominiarkę i zapalniczkę Zippo Dzisiaj się wybieram bo zamówiłem sobie smar do napędu
CBR F4i Sport
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
-
DonDiego - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości