Sachs XTC
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Sachs XTC
Witam!
Szukam o dluzszego czasu jakiegos konkretnego info na jego temat ale nigdzie nie moge znalezc lub informacje sa bardzo rozbiezne moze ktos mial z nim do czynienia? Chodzi mi np o vmax, przyspieszenie itp. Zastanawiam sie na kupnem CBR125 lub Sachs XTC.
Pozdro!
Szukam o dluzszego czasu jakiegos konkretnego info na jego temat ale nigdzie nie moge znalezc lub informacje sa bardzo rozbiezne moze ktos mial z nim do czynienia? Chodzi mi np o vmax, przyspieszenie itp. Zastanawiam sie na kupnem CBR125 lub Sachs XTC.
Pozdro!
-
smyk - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Hej jednak sie zdecydowalem na Sachs'a (lepszy silnik, szersze gumy i o niebo lepszy wyglad). Kupilem nowego i juz mam problem: u dealera wszystko gralo, pozniej zaladowalismy go na transita i tak jechal ok 100km. Na miejscu okazalo sie ze zaworek od paliwa byl ciagle otwarty. Motor zapala bez problemu ale jak tylko troszke sie mu odkreca bulgocze i gasnie co jest ?
-
smyk - Świeżak
Re: Sachs XTC
smyk napisał(a):Witam!
Pozdro!
Ten Sachs ma chyba silnik yamahy tzr 125 więc częsci sa do tego niemcy blisko więc mozna tanio sciągnąc (w poruwnaniu do np włoch, chin itp)
wg. mie sachs to dobra marka
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
sachs to niezabardzo znana lecz bardzo dobra marka przedwojenna niemiecka więc wara od niej !!!!
Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
- Piotrek_187
- Świeżak
smyk napisał(a):Hej jednak sie zdecydowalem na Sachs'a (lepszy silnik, szersze gumy i o niebo lepszy wyglad). Kupilem nowego i juz mam problem: u dealera wszystko gralo, pozniej zaladowalismy go na transita i tak jechal ok 100km. Na miejscu okazalo sie ze zaworek od paliwa byl ciagle otwarty. Motor zapala bez problemu ale jak tylko troszke sie mu odkreca bulgocze i gasnie co jest ?
ile cie kosztował
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Narazie nie mam mozliwisci go przetestowac ale dam znac jak juz to zrobie. Kosztowal mnie w mega obnizce 1995 funtow brytyjskich. Odpowiednio dotarty powinien poleciec ok 125-130 kmh. Tutaj test (otwórz link)
-
smyk - Świeżak
Fenek16 napisał(a):Ok, tol sorki, myślałem, że jest tak jak pawlak mówił... 130km/h na czwórke to jest ok wynik
Te starsze modele maja silniki z TZR te nowe to 4t
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości