Akcesoria i części motocyklowe - specjalne ceny dla userów
Miczab, pisałeś że masz jakąś wyprzedaż kasków i szybek, a masz może czarną lustrzankę do Shoei Qwesta? (CW-1 zdaje się)
-
Darayavahus - Świeżak
Miczabie,
Mam pytanko, na razie wstępne bo być może zakupię niedługo kombiaka.
Mógłbyś mi na PW rzucić jakąś cenę? Interesowałby mnie Rebelhorn Gecko albo 4sr jakby były w jakieś dobrej cenie, nic droższego no i Ozona też raczej wolę ominąć
Kolor raczej czarny/grafit, bo jak zmienie motocykl na inny kolor to będzie pasował do każdego, no i rozmiar chyba 48 (mam 174cm i 70kg ).
Pozdro
Mam pytanko, na razie wstępne bo być może zakupię niedługo kombiaka.
Mógłbyś mi na PW rzucić jakąś cenę? Interesowałby mnie Rebelhorn Gecko albo 4sr jakby były w jakieś dobrej cenie, nic droższego no i Ozona też raczej wolę ominąć
Kolor raczej czarny/grafit, bo jak zmienie motocykl na inny kolor to będzie pasował do każdego, no i rozmiar chyba 48 (mam 174cm i 70kg ).
Pozdro
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Sykopson napisał(a):Kolor raczej czarny/grafit, bo jak zmienie motocykl na inny kolor to będzie pasował do każdego, no i rozmiar chyba 48 (mam 174cm i 70kg ).
Pozdro
Zastanów sie nad tym rozmiarem bo ja jestem prawie identyczny i w 50 nie wejde
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
A jeśli ja mam 180cm (może kawałek więcej) wzrostu i waże 60-65kg to jaki rozmiar będzie odpowiedni?
KupiÄ™ ApriliÄ™ RS125 '06+
-
Jankes *_* - Świeżak
Karol20 napisał(a):Zastanów sie nad tym rozmiarem bo ja jestem prawie identyczny i w 50 nie wejde Smile
Wiesz co przymierzałem Tschula 107 i 48 był jak na miarę szyty, idealnie dopasowany do ciała i trochę krępujący (jak każdy kombiak na początku). Ale właśnie dlatego napisałem swoje wymiary, bo może inne marki mają inne rozmiarówki.
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Ludzie, a wiecie o tym, że osoby które mają tyle samo wzrostu i wagi, wcale nie muszą mieć tego samego rozmiaru? Niektórzy mają dłuższe nogi lub tułów, dlatego trzeba zawsze samemu przymierzyć dany model!
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Bio_nick: odpisałem Ci.
Sykopson, zaraz wrzucÄ™ Ci PW.
Proszę Was o ograniczenie dyskusji poza zapytaniami. Jeśli chcecie dobrać rozmiar, czegoś się dowiedzieć - szukajcie w innych tematach, lub załóżcie swój. Tutaj wysyłamy tylko KONKRETNE zapytania.
Po to jest ten temat, żebyś mógł szukając kasku Shark S900 w malowaniu różowo niebieskim znaleźć na niego dobrą ofertę. Nie mam czasu na wypisywanie cen do 40 modeli kasków i butów z półki od 300 do 4000 zł.
Ja robię ukłon w Waszą stronę, więc i Wy zróbcie proszę w moją i oszczędźcie mi pytań "za rok kupię motocykl, będę szukał kurtki za stówę". Za rok to ja może będę sprzedawał części do ciągników, a Ty wygrasz w lotto i ubierzesz się od stóp do głów w Dainese.
Pozdrawiam
Sykopson, zaraz wrzucÄ™ Ci PW.
Proszę Was o ograniczenie dyskusji poza zapytaniami. Jeśli chcecie dobrać rozmiar, czegoś się dowiedzieć - szukajcie w innych tematach, lub załóżcie swój. Tutaj wysyłamy tylko KONKRETNE zapytania.
Po to jest ten temat, żebyś mógł szukając kasku Shark S900 w malowaniu różowo niebieskim znaleźć na niego dobrą ofertę. Nie mam czasu na wypisywanie cen do 40 modeli kasków i butów z półki od 300 do 4000 zł.
Ja robię ukłon w Waszą stronę, więc i Wy zróbcie proszę w moją i oszczędźcie mi pytań "za rok kupię motocykl, będę szukał kurtki za stówę". Za rok to ja może będę sprzedawał części do ciągników, a Ty wygrasz w lotto i ubierzesz się od stóp do głów w Dainese.
Pozdrawiam
Miczab - Twój partner w motozakupach
-
Miczab - Administrator
Karol20 napisał(a):Sykopson napisał(a):Kolor raczej czarny/grafit, bo jak zmienie motocykl na inny kolor to będzie pasował do każdego, no i rozmiar chyba 48 (mam 174cm i 70kg ).
Pozdro
Zastanów sie nad tym rozmiarem bo ja jestem prawie identyczny i w 50 nie wejde
Na mnie przy gabarytach 174/62 pasuje idealnie rozmiar 48, czy to FLM, A* czy 4sr - no może troszkę mógłbym mieć w bicu więcej. Wrzucam fotkę podglądową, którą machłem zaraz po otwarciu paczki (oświetlenie zrobiło swoje i kolor wyszedł oliwkowy zamiast żółtego) - tak wiem, sweet.
174/62 = rozmiar 48.
-
Marsjanin - Bywalec
Miczab napisał(a):Szybka pewnie jest, sprawdzę i dam Ci znać na PW.
I jak? Udało się coś znaleźć w największych głębinach magazynu?
-
Darayavahus - Świeżak
Witam . @Miczab takie buty mi sie spodobaly : http://sklep.scigacz.pl/buty-szosowe-ni ... =2256_1603 . Moje pytanie brzmi czy jest mozliwy na nie jakis rabat ? Bo by mnie rozmiar 43 lub 44 . Pozdrawiam.
Romet Chart 210 ||Virago 535
-
adriank164 - Świeżak
Miczab napisał(a):Zapomniałem Ci napisać. Mamy, w pon. podam Ci cenę, bo nie mam dostępu do systemu teraz.
I co tam w systemie piszczy?
-
Darayavahus - Świeżak
Gorąco polecam zakupy w sklepie ścigacza, bardzo atrakcyjne ceny, fachowa pomoc i super kontakt. Cała transakcja odbyła się bez najmniejszych problemów i teraz cieszę się z użytkowania nowego kasku Na pewno jeszcze nie raz coś tutaj zamówię
-
Screamer - Świeżak
Miczab, masz może coś na stanie? Potrzebuję jakiegoś specyfiku do czyszczenia wnętrza kasku oraz czegoś do czyszczenia i smarowania napędu.
Swoją drogą, jakieś akcesoryjne wizjery do FG-15 byłbyś w stanie załatwić, czy nie bardzo? .
Jeszcze w niedalekiej przyszłości zgłoszę się po jakiś komplecik 4SR-a i normalne buty, ale to już w Wawie i bliżej początku następnego sezonu .
Swoją drogą, jakieś akcesoryjne wizjery do FG-15 byłbyś w stanie załatwić, czy nie bardzo? .
Jeszcze w niedalekiej przyszłości zgłoszę się po jakiś komplecik 4SR-a i normalne buty, ale to już w Wawie i bliżej początku następnego sezonu .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Siema,
do wnętrza: http://sklep.scigacz.pl/s100-helmpolste ... 29924.html
do napędou http://sklep.scigacz.pl/promocja-zestaw ... 33613.html
po ciuszki zapraszam na PW
pozdro
do wnętrza: http://sklep.scigacz.pl/s100-helmpolste ... 29924.html
do napędou http://sklep.scigacz.pl/promocja-zestaw ... 33613.html
po ciuszki zapraszam na PW
pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach
-
Miczab - Administrator
Dzięki!
Zamówienie poszło, po ciuszki też się niedługo zgłoszę .
Zamówienie poszło, po ciuszki też się niedługo zgłoszę .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość