Akcesoria i części motocyklowe - specjalne ceny dla userów
- relakzstyle
- Świeżak
http://sklep.scigacz.pl/rekawice-szosow ... =2257_1604
Miczab jak sie te rekawice sprawdzaja przy nizszych temperaturach? Spodziewam sie ze rewelacji nie bedzie, ale czy da sie w nich jezdzic po miescie na poczatku sezonu kiedy temp ledwo dobija do 10 st. C.
No i prosze o cene na ten model.
Pozdrawiam.
Miczab jak sie te rekawice sprawdzaja przy nizszych temperaturach? Spodziewam sie ze rewelacji nie bedzie, ale czy da sie w nich jezdzic po miescie na poczatku sezonu kiedy temp ledwo dobija do 10 st. C.
No i prosze o cene na ten model.
Pozdrawiam.
- choyli
- Świeżak
Witam Miczab
Przed sezonem zmuszony jestem kupić kask i rękawice. Jak możesz prosiłbym o cenę na Kask HJC R-PHA powiedzmy w malowaniu PINNA i rękawice SHIMA ST-1. No i opinię na temat mojego wyboru. Nie ukrywam że zastanawiałem się jeszcze nad SHOEI'em XR-1100 co o tym sądzisz?
Przed sezonem zmuszony jestem kupić kask i rękawice. Jak możesz prosiłbym o cenę na Kask HJC R-PHA powiedzmy w malowaniu PINNA i rękawice SHIMA ST-1. No i opinię na temat mojego wyboru. Nie ukrywam że zastanawiałem się jeszcze nad SHOEI'em XR-1100 co o tym sądzisz?
- Mav3rick_17
- Świeżak
Vergon - jakie malowanie chcesz obczaić, ściągnę bez problemu. Od siebie mogę Ci powiedzieć, że jest kozacki.
Kozlos - 1899, nie ma z czego opuszczać to raz, a dwa żaden z oficjalnych dealerów tego nie może robić zgodnie z umową.
Kozlos - 1899, nie ma z czego opuszczać to raz, a dwa żaden z oficjalnych dealerów tego nie może robić zgodnie z umową.
Miczab - Twój partner w motozakupach
-
Miczab - Administrator
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości