Siateczkowy filtr oleju wielokrotnego użytku
• Strona 1 z 1
Siateczkowy filtr oleju wielokrotnego użytku
Czy możliwe, że za 25zł da się kupić taki filtr do małych pojemności? Znalazłem w sklepie (nie na allegro) filtr z takiej drobnej siateczki, wydaje mi się, że to się nie zużywa, ale jak jest naprawdę? Miał ktoś styczność z takimi filtrami? W necie zero na ten temat :/ Normalny z papieru kosztuje 13zł, a ten z siateczki 25zł są to filtry do yamahy.
Nie znalazłem zbyt dokładnego zdjęcia, ale -/+ wygląda on tak:
Jak widać jest on taki przeźroczysty, dla porównania mam też papierowy:
Nie znalazłem zbyt dokładnego zdjęcia, ale -/+ wygląda on tak:
Jak widać jest on taki przeźroczysty, dla porównania mam też papierowy:
Ostatnio edytowano 31/5/2012, 22:32 przez komarcc, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
hmm wiem zoe do ktmów mi robią tez takie wielorazowego uzytku ale nikt tego nie stosuje bo podobno za słaba wydajność i po prostu za mało syfu zbiera. ale do motocykla ulicznego mniej wysilonego byłbym chyba zainteresowany
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
szczerze to sobie daruj filtry wielokrotnego urzytku , po 1 sa tanie , po drugie te wielokrotnego urzytku jak wczesniej napisal przedmowca nie zbieraja dobrze syfu poprostu wydana kasa w bloto i wieksze zanieczyszczenia do silnika przeposzcza
- Jarvis
- Świeżak
Mimo wszystko z ciekawości go kupiłem, jak nie zapomnę to napewno opiszę czy spełnił dobrze swoją rolę, póki co mogę tylko napisać, że siateczka jest z bardzo gęstej siateczki, tak gęstej, że nie da się dokładnie zobaczyć kwadracików (krateczki) gołym okiem, więc myślę, że syfu jako tako przepuszczać nie będzie.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości