pierwszy motor dla dziewczyny...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
pierwszy motor dla dziewczyny...
Witam, oto uzupełniona ankieta? :
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)- doświadczenie mam mniejsze niż podstawowe. nie wiem czy można to tak określić? bo skuter nie zalicza się do "doświadczenia". Jestem w trakcie robienia prawa jazdy kat. A
- Wiek, waga, wzrost: niedługo 22, waga-normalna, i wzrost 176.
- Do jakich celów chcesz używać motocykla- ogólnie jazda na co dzień, do szkoły i pracy. Oczywiście mam zamiar jeździć nim po mieście i może czasami jakiś wypad w trasę.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? pewnie do ok 10 tys.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? Pomyślałam. na moto do ok 8 tys a ciuchy no też mi są potrzebne. ogólnie tyle ile trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? na chwilę obecną moją uwagę przyciągnęły Suzuki Bandit 600S i Kawasaki Er5.. ogólnie podobają mi się szosowe i sportowo turystyczne..
Jestem dziewczyną z pomyślunkiem. Uwielbiam motory i nie mogę się doczekać jak już zdam ten egzamin.
Może ktoś ma coś ciekawego do zaproponowania i jakieś ogólne uwagi, ogólnie to proszę o pomoc
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)- doświadczenie mam mniejsze niż podstawowe. nie wiem czy można to tak określić? bo skuter nie zalicza się do "doświadczenia". Jestem w trakcie robienia prawa jazdy kat. A
- Wiek, waga, wzrost: niedługo 22, waga-normalna, i wzrost 176.
- Do jakich celów chcesz używać motocykla- ogólnie jazda na co dzień, do szkoły i pracy. Oczywiście mam zamiar jeździć nim po mieście i może czasami jakiś wypad w trasę.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? pewnie do ok 10 tys.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? Pomyślałam. na moto do ok 8 tys a ciuchy no też mi są potrzebne. ogólnie tyle ile trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? na chwilę obecną moją uwagę przyciągnęły Suzuki Bandit 600S i Kawasaki Er5.. ogólnie podobają mi się szosowe i sportowo turystyczne..
Jestem dziewczyną z pomyślunkiem. Uwielbiam motory i nie mogę się doczekać jak już zdam ten egzamin.
Może ktoś ma coś ciekawego do zaproponowania i jakieś ogólne uwagi, ogólnie to proszę o pomoc
-
bezimienia - Świeżak
ER5 może byc jak najbardziej Ten twój wzrost to chyba raczej nie norma w polsce Za 10koła moża też wyrwac rownie ciekawa Ninje 250 jesli ci sie scigacze podobają
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
nie zwariowałam, całkiem fajny jest.
ER5 może być a Suzuki gs500 ?
okolice 170 to chyba norma
niektórzy mówią, że trzeba być idiotą żeby od razu wsiadać na r1 bez czegoś mniejszego po drodze ale moim zdaniem to chyba nie jestt aż takie ważne na czym uczysz się jeździć ale w jaki sposób to użytkujesz.. albo coś w ten deseń.
ER5 może być a Suzuki gs500 ?
okolice 170 to chyba norma
niektórzy mówią, że trzeba być idiotą żeby od razu wsiadać na r1 bez czegoś mniejszego po drodze ale moim zdaniem to chyba nie jestt aż takie ważne na czym uczysz się jeździć ale w jaki sposób to użytkujesz.. albo coś w ten deseń.
-
bezimienia - Świeżak
bezimienia napisał(a):niektórzy mówią, że trzeba być idiotą żeby od razu wsiadać na r1 bez czegoś mniejszego po drodze ale moim zdaniem to chyba nie jestt aż takie ważne na czym uczysz się jeździć ale w jaki sposób to użytkujesz.. albo coś w ten deseń.
I ci niektórzy mają:
a) racjÄ™
b) z reguły większe doświadczenie od ciebie
Poszukaj najpopularniejszych 500, GPZ 500, xj 600. Wszelakie 250 i 125.
- Kelhorn
- Świeżak
-
bezimienia - Świeżak
A witamy witamy szanowną koleżankę
miło nam że kolejna kobitka wchodzi w szeregi motocyklowe
Z tego co mi wiadomo to sporo kobiet bierze er5 na pierwsze moto. Dobrym pomysłem może być także ninja 250. Bandita sobie odpuść bo to słaby pomysł. A może coś z klasy 125 ?
I jeszcze raz witamy i zapraszam do HP do tematu "wiosenne pogawędki "
miło nam że kolejna kobitka wchodzi w szeregi motocyklowe
Z tego co mi wiadomo to sporo kobiet bierze er5 na pierwsze moto. Dobrym pomysłem może być także ninja 250. Bandita sobie odpuść bo to słaby pomysł. A może coś z klasy 125 ?
I jeszcze raz witamy i zapraszam do HP do tematu "wiosenne pogawędki "
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
mi też miło:P
dziękuję za wszystkie rady
a ER5 łatwo będzie mi sprzedać?
klasa 125? no nie wiem..
ninja 250 jest OK dziękuję K9aro3l
dziękuję za wszystkie rady
a ER5 łatwo będzie mi sprzedać?
klasa 125? no nie wiem..
ninja 250 jest OK dziękuję K9aro3l
-
bezimienia - Świeżak
tak klasa 500ccm jest bardzo chodliwa więc ze sprzedażą na 100% nie bedzie problemu, jak i również z ninją z racji iż wchodzi nowa kat A2 więc młodziaki będą chcieli sporta w owiewkach więc jak znalazł
-
k9aro3l - Stały bywalec
również tak jak mówię klasa 500ccm jest bardzo chodliwa. Zerknij na ten temat :
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
oraz tutaj możesz siąść na motocykl ale niestety tylko wirtualnie
http://cycle-ergo.com/
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
oraz tutaj możesz siąść na motocykl ale niestety tylko wirtualnie
http://cycle-ergo.com/
-
k9aro3l - Stały bywalec
to była raczej prowokacja niż normalna odpowiedź z tą cebrą.
a co do ciuszków to polecam przeczytać :
http://www.scigacz.pl/W,co,sie,ubrac,836.html
a co do ciuszków to polecam przeczytać :
http://www.scigacz.pl/W,co,sie,ubrac,836.html
-
k9aro3l - Stały bywalec
Za 8000PLN do lekkiego nagięcia można by już się pokusić o CBF 500 o Ninje 250 będzie bardzo ciężko w tej kwocie. GS jest w moim odczuciu strasznie archaiczny, GPZ jest fajny ale trochę trudniej go sprzedać. Ja celowałbym własnie w CBF500.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
bezimienia - Świeżak
Nie wychodziły różne wersje mocy, ewentualnie były w różny sposób blokowane i myślę, że nie u nas w kraju. Nie sądzę jednak, że dla koleżanki moc CBF500 będzie nie do ogarnięcia. To spokojny bezawaryjny motocykl.
PS: Co do faceta motocyklisty to wrzuć ogłoszenie w HP, na pewno chętnych nie braknie
PS: Co do faceta motocyklisty to wrzuć ogłoszenie w HP, na pewno chętnych nie braknie
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości