Pierwszy motor- gdzie i jak kupić, gdy sie na tym nie znam ?
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor- gdzie i jak kupić, gdy sie na tym nie znam ?
Witam!
Mam na imiÄ™ Darek 23 lata, 178cm, 77kg.
Jestem właśnie przy końcu kursu na prawo jazdy A (mam juz B i C)
Przymierzam się do kupna pierwszego motocykla tylko się kompletnie na tym nie znam i nie mam znajomych którzy by mieli motor co by mogli mi w tym pomóc.
Budżet 5-9k, nie zależy mi na nowym moto tylko dobrym i sprawnym
Więc jak coś kupić by nie trafić na "minę" ? Myślę nad Hondą CB500 lub o Suzuki GSF 600.
Wiec gdzie i jak kupić pierwszy motor? w Niemczech mam też kumpla może z tam tąd ale on też się na moto za bardzo nie zna.
Jestem z Katowic ale dojazd po coÅ› pewnego to nie problem.
Więc doradźcie jak się do tego zabrać ?
Mam na imiÄ™ Darek 23 lata, 178cm, 77kg.
Jestem właśnie przy końcu kursu na prawo jazdy A (mam juz B i C)
Przymierzam się do kupna pierwszego motocykla tylko się kompletnie na tym nie znam i nie mam znajomych którzy by mieli motor co by mogli mi w tym pomóc.
Budżet 5-9k, nie zależy mi na nowym moto tylko dobrym i sprawnym
Więc jak coś kupić by nie trafić na "minę" ? Myślę nad Hondą CB500 lub o Suzuki GSF 600.
Wiec gdzie i jak kupić pierwszy motor? w Niemczech mam też kumpla może z tam tąd ale on też się na moto za bardzo nie zna.
Jestem z Katowic ale dojazd po coÅ› pewnego to nie problem.
Więc doradźcie jak się do tego zabrać ?
- sjs666
- Świeżak
A nie lepiej kolego podzwonić po mechanikach, zaoferować kasę za poświęcony czas i dobrą flaszkę i pośmigać po upatrzonych modelach?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Re: Pierwszy motor- gdzie i jak kupić, gdy sie na tym nie zn
KaG napisał(a):sjs666 napisał(a): z tam tąd
SkÄ…d?
No z niemczech gdzie ten kumpel siedzi
No można spróbować z tymi mechanikami ale z jednego miasta ciezko dorwać kilka motocykli to chyba z kazdym bym musial do innego jechać
- sjs666
- Świeżak
A robi siÄ™ to tak:
mówisz kupującemu, że chcesz sprawdzić motocykl w serwisie i załatwiasz kontrolę przed kupnem (!) w jakimś dobrym, miejscowym serwisie i tam sprawdzasz motocykl
załatwione
..oczywiście są tez teorie spiskowe
mówisz kupującemu, że chcesz sprawdzić motocykl w serwisie i załatwiasz kontrolę przed kupnem (!) w jakimś dobrym, miejscowym serwisie i tam sprawdzasz motocykl
załatwione
..oczywiście są tez teorie spiskowe
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości