[KUPIĘ] Mini Bike 50cc.
• Strona 1 z 1
[KUPIĘ] Mini Bike 50cc.
Witam,kupię jakiegoś Mini Bike 50cc do 200zł
-
AdrianATV - Świeżak
Chlopie wez ty sie ogarnij, przed chwila mnie katowales o cbr 125 majac 13 lat, pytajac sie o rzeczy elementarne i proponujac jakies dziwne zamiany, a teraz szukasz pocketa za 200 zl? Nie traktujcie dzieciaka powaznie, oto co mi napisal:
Witam,czy była by możliwość wymiany na Quada Bashan Blizzer 200cc ? + dorzucam 1,5 tyś? Quad nie dawno zakupiony jeszcze nie był naprawiany wstawiony nowy tłumik ( Basowy ) po czym dostaje większego "kopa" , również wymieniany Wiatrak , bardzo dobre amortyzatory , i wymieniane światła , + napinacz łańcucha , Quad nie był katowany , do jazdy na kole czy coś podobnego , Zarejestrowany ma Papiery a czy pana Honda CBR 125 posiada papiery ? , ile ma koni ? i jaka prędkość maksymalna ponieważ mam 13 Lat dla tego pytam , będę nią jeździł jak na razie przy domu po czym zarejestruję jako 50cc jeżeli będzie możliwość .
Witam,czy była by możliwość wymiany na Quada Bashan Blizzer 200cc ? + dorzucam 1,5 tyś? Quad nie dawno zakupiony jeszcze nie był naprawiany wstawiony nowy tłumik ( Basowy ) po czym dostaje większego "kopa" , również wymieniany Wiatrak , bardzo dobre amortyzatory , i wymieniane światła , + napinacz łańcucha , Quad nie był katowany , do jazdy na kole czy coś podobnego , Zarejestrowany ma Papiery a czy pana Honda CBR 125 posiada papiery ? , ile ma koni ? i jaka prędkość maksymalna ponieważ mam 13 Lat dla tego pytam , będę nią jeździł jak na razie przy domu po czym zarejestruję jako 50cc jeżeli będzie możliwość .
- pietrek7557
- Bywalec
- pietrek7557
- Bywalec
Bo nie kupiłem twojej "Hondy" nie kupiłem jej ponieważ jednak zostaję przy Bashanie akurat zamówiłem nowe części i Quad będzie jak Żyleta , więc nie potrzebuję , a mini bike kupuję dla młodszego brata .
[/url]
-
AdrianATV - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości