Kask LS2 szczękowiec - max 400zl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Sory, że tak post pod postem, ale mam pytanie. Po co są dziury zaślepione gumą/plastikiem w szybce po lewej i po prawej stronie ? Po to by zamontować szybkę anty parującą po wew stronie i po co jeszcze ?
Nie moc lecz technika, czyni z Ciebie zawodnika !
-
DaVi0 - Świeżak
sory kolego ale takie pytania mnie dobijajÄ…...
http://wuu.wuu.wuu.google.zienkowicz.pl ... a+poszukaj
http://wuu.wuu.wuu.google.zienkowicz.pl ... a+poszukaj
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
stary to nie chodzi o to że nie chcemy pomóc czy coś, ale takie pytania to mnie denerwują. Znajdź sobie chłopaku jakąś szybkę i ewneutalnie zapytaj się o nią co o niej sądzimy czy coś, a nie pytanie ile może kosztować szybka... To tak jakbym ja napisał ile kosztuje kawasaki zx6r z 2003r. Trochę rozgarnięcia
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
za 400zł co prawda nie kupisz nowego ale może używke albo w jakiejś promocji uda CI się dorwać Caberg'a model Duke (nowy normalnie okol. 800zł) albo oczko wyżej Nolana N90, albo jak dobrze poszukasz to N104. Chociaż do Caberga łatwiej byłoby CI dozbierać do nowego, to w tej samej kasie Nolan tylko używany. Kask kup sobie dobry od razu, nie ma sensu zmieniać co sezon czy dwa kasku na kolejny słaby, lepiej dołożyć i raz kupić dobry.
dziury w wizjerze o ktore pytasz moze być to mocowanie anitfoga, albo jesli sa po zewnetrznej stronie mocowania na zrwyki ... szybka z antifogiem to ponad polowa kasku ktory chcesz kupic, srednia cena, za biala to okolice 250zl do podstawowych kaskow, sam antifog jak poszukasz koztuje okolice 70-100zl ...
dziury w wizjerze o ktore pytasz moze być to mocowanie anitfoga, albo jesli sa po zewnetrznej stronie mocowania na zrwyki ... szybka z antifogiem to ponad polowa kasku ktory chcesz kupic, srednia cena, za biala to okolice 250zl do podstawowych kaskow, sam antifog jak poszukasz koztuje okolice 70-100zl ...
- HaykaBusta
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości