Wypadek motocyklisty w Piotrkowicach
• Strona 1 z 1
Wypadek motocyklisty w Piotrkowicach
Nie wiem, gdzie powinienem umieścić ten temat więc proszę o ewentualne przeniesienie przez moderatora.
Mianowicie w sobotę tj. 17.03 w miejscowości Piotrkowice na trasie Kielce-Tarnów miał wypadek motocyklista niebieską Yamahą.
Wie może ktoś co z tym chłopakiem? Interesuję się bo przejeżdżałem chwilę po zdarzeniu. Nie włączyłem się do pomocy bo opiekowało się nim już paru przechodniów (uderzył na zakręcie w barierki ochraniające chodnik) a jak wracałem po chwili już zabierała go karteka. Widziałem jedynie że jest przytomny i że usztywniają mu kark.
Chciałbym wiedzieć co z nim bo jest mniej-więcej w moim wieku i moto też miał podobne.
Mianowicie w sobotę tj. 17.03 w miejscowości Piotrkowice na trasie Kielce-Tarnów miał wypadek motocyklista niebieską Yamahą.
Wie może ktoś co z tym chłopakiem? Interesuję się bo przejeżdżałem chwilę po zdarzeniu. Nie włączyłem się do pomocy bo opiekowało się nim już paru przechodniów (uderzył na zakręcie w barierki ochraniające chodnik) a jak wracałem po chwili już zabierała go karteka. Widziałem jedynie że jest przytomny i że usztywniają mu kark.
Chciałbym wiedzieć co z nim bo jest mniej-więcej w moim wieku i moto też miał podobne.
- krolik-r6k
- Świeżak
- krolik-r6k
- Świeżak
jest temat o wypadkach, tam możesz przenieść zapytanie
zamykam
zamykam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości