Rozpoczecie sezonu motocyklowego 2012 Poznań
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Rozpoczecie sezonu motocyklowego 2012 Poznań
Witam serdecznie wszystkich. Jak w temacie. Pozdrawiam.
-
bart69as - Świeżak
To na jaki dzień zaplanowałeś zlot w Opalenicy? jak możesz to napisz cos więcej na ten temat, podaj datę, nie byłem tam jeszcze ale z chęcia sie przejadę
- smietan1986
- Świeżak
To czekam na jakieś informację
Jeśli to druga sobota kwietnia to będzie to weekend razem z mszą w Częstochowie?
Jeśli to druga sobota kwietnia to będzie to weekend razem z mszą w Częstochowie?
- smietan1986
- Świeżak
Ja z kolei słyszałem, że w tym roku w Poznaniu nie będzie rozpoczęcia sezonu (ponoć Prezydent miasta nie wyraził zgody)Informacja oczywiście nie jest potwierdzona..... Szczerze wcale mnie to nie dziwi, po tym jak rozpoczęcie wyglądało w zeszłym roku odpuściłem nawet przyjechanie na zakończenie w Poznaniu. O wiele lepiej wyglądała sprawa z zakończeniem sezonu w Środzie, bardzo mi się podobało i chętnie pojadę i w tym roku.
Kto wie czy może nie i lepiej, że nie ma imprezy w Poznaniu bo jak ba być syf jak w zeszłym roku to lepiej żeby nie było...
Kto wie czy może nie i lepiej, że nie ma imprezy w Poznaniu bo jak ba być syf jak w zeszłym roku to lepiej żeby nie było...
- Sw1ety
- Świeżak
dymajcie rozpoczęcie sezonu oficjalne - to tylko pretekst do wzmożonych kontroli i nabijania statystyk za "pojazdy niesprawne do poruszania się po drogach" - za np brak działającego klaksonu, kierunki bez homologacji, przepaloną żarówkę podświetlenia tablicy rej czy brak odblasku koloru czerwonego z tyłu...sezon i tak się rozpoczął już. Mi już ponad 220km stuknęło.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Przemo to tak jak ja !!:D
Ps bym musial ustawic gazniczki ... glownie synchro a sprzetu jeszcze sie nie dorobilem;/ moge podjechac masz czas jakos moze w przyszlym tyg (musze gumy zmienic zanim wyjade)???
Ps bym musial ustawic gazniczki ... glownie synchro a sprzetu jeszcze sie nie dorobilem;/ moge podjechac masz czas jakos moze w przyszlym tyg (musze gumy zmienic zanim wyjade)???
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2