Starzy forumowicze
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
ostrzezenia sa tak banalne i tak suche ze czasmi mysle ze mody to 5 latkowie...bo napiszesz dupa pipa sex i penis to dostajesz ostrzezenie... k8rwa czy to forum dla facetow o tematyce motocyklowej czy trvamforumpanbog.com.pl.dżijajdżoł
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
ja chytry?
co nie którzy by raczej twierdzili, że mam hojną rękę.....
mozna by rzc, że wręcz ciężką
co nie którzy by raczej twierdzili, że mam hojną rękę.....
mozna by rzc, że wręcz ciężką
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
haaa nie spodziewaliście się coo??
nie no ale tak serio to wchodze dosłownie raz na pół roku więc nie zajmuje głosu...
od ponad 2 lat jestem non stop uwalony w nauce i po prostu brakuje czasu tak pare dni z rzędu żeby to ogarnąć.. a szkoda bo "tęsknię" (mimo że brzmi to gejowo)
a przy okazji widzę że uprawnienia poszły w krzaki... w sumie racja bo nieczynny od dawna, mam nadzieje że zostane teraz za to zjechany?
nie no ale tak serio to wchodze dosłownie raz na pół roku więc nie zajmuje głosu...
od ponad 2 lat jestem non stop uwalony w nauce i po prostu brakuje czasu tak pare dni z rzędu żeby to ogarnąć.. a szkoda bo "tęsknię" (mimo że brzmi to gejowo)
a przy okazji widzę że uprawnienia poszły w krzaki... w sumie racja bo nieczynny od dawna, mam nadzieje że zostane teraz za to zjechany?
-
kravec - Administrator
Ja teraz mam duzo roboty bo sezon się zaczyna i ludzie zaczynaja myslec o częściach i akcesoriach, trochę mniej nauki i za malo czasu na ogarnianie forum
Teraz musze jeszcze kombinowac kase na paliwo, przygotowanie szpeja do sezonu, oplaty samochodu itp więc czasu braknie...
Ale wierze, że wydostane sie niedługo z dołka
Teraz musze jeszcze kombinowac kase na paliwo, przygotowanie szpeja do sezonu, oplaty samochodu itp więc czasu braknie...
Ale wierze, że wydostane sie niedługo z dołka
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
ja też wierzyłem jak zobaczyłem we wrześniu plan: ooo biochemia.... ooo fizjologia będzie fajnie.. było.. przez pierwszy tydzien, jak zobaczyłem pierwszą wejściówkę z biochemii to wymiękłem i do teraz sytuacja się nie zmieniła. Ferii miałem łącznie jakieś 5 dni.
-
kravec - Administrator
Ja mam Teorie Sygnałów, Teorie Obwodów, Teoria pola elektromagnetycznego... no LOL I 3 wykłady w tygodniu z największym sqrvesynem wydziału... Co ja studiuje... ;d
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
oj tam, wszyscy kończą ......
tylko w różny sposób
xD
czekac jeszcze tylko odbioru od fenka ...
ale jego to chyba na wykopaliskach pogrzebali
tylko w różny sposób
xD
czekac jeszcze tylko odbioru od fenka ...
ale jego to chyba na wykopaliskach pogrzebali
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Boshi napisał(a):C-bool a co studiujesz? Elektronikę? Ja za 1,5 roku po technikum mechatronicznym się zastanawiam co dalej, tyle że przeraża mnie na politechnice matematyka, z którą w tech jest u mnie cienko ;p
A dokładniej to Elektronika i Telekomunikacja. Jak chciałbyś coś wiedzieć to PW, tutaj nie będę pisał
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):29maja 2006... poczułem się na prawdę staro... już prawie 6lat widzę zmiany na forum.
Jak dla mnie to taką ekipą co najbardziej zapamietałem to Kaja, Spazz i Hoffman, oraz sprzeczki Evila z Thrillco. Reszta co była potem, to tylko nieudolne proby naśladowania tej 5tki.
ej ej ej... zapomniałeś o Outlavie chyba, bo Piter sztunter to już późniejszy temat.
Pamiętacie jak była fala zdjęć sztunterskich zainspirowanych wyczynami Pitera?
eneasz napisał(a):Nie wiem, co wy tam tego evila tak gloryfikujecie, z tego co ja go kojarze, to raczej wiele nie wnosil
Tu się zgadzam bo w tematach gdzie mógł się wypowiedzieć i pomóc sie nie pojawiał a od psich synów itp jechać potrafił koncertowo. Szkoda tylko że kto go na żywo zobaczył padał ze śmiechu (jedna historia była nawet opisana kiedyś i sam wielki Olaf się tłumaczył czemu to się bał).
A jeszcze apropo stary/młody to jestem troche jak sraczka: rzadko a często bo stary (2006 rok) a mlody- raptem 21 skończe w tym roku:D
-
kravec - Administrator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
a pamietacie jak to w 39 roku... ? hÄ™?
pamieta ktos kaję - która jak do tej pory nie dała mi numeru tel spyzz, dormacię, twins -tyle to z dziołch
pamieta ktos aukcje z evilem jak napisał cos o fajerstarterze i ten przyszedł z awantura do evila pracy- hehhehehehehe - czego efektem była interwencja policji
widze sie sie kravec i siekson pojawil
byl jeszcze labiss, outlaw
pamieta ktos jeszcze bolo kolo - który kupił bodajze zx14 i podczas drogi powrotnej zginał?
był jescze taki jeden cwaniaczek ,który przecwaniakował i od tego czasu nie ma go na forum?= miał daytone 675 a pozniej cbr 1000rr
nicka nie pamietam.
pamieta ktos kaję - która jak do tej pory nie dała mi numeru tel spyzz, dormacię, twins -tyle to z dziołch
pamieta ktos aukcje z evilem jak napisał cos o fajerstarterze i ten przyszedł z awantura do evila pracy- hehhehehehehe - czego efektem była interwencja policji
widze sie sie kravec i siekson pojawil
byl jeszcze labiss, outlaw
pamieta ktos jeszcze bolo kolo - który kupił bodajze zx14 i podczas drogi powrotnej zginał?
był jescze taki jeden cwaniaczek ,który przecwaniakował i od tego czasu nie ma go na forum?= miał daytone 675 a pozniej cbr 1000rr
nicka nie pamietam.
- fandzoilisz
- Bywalec
fandzoilisz napisał(a):był jescze taki jeden cwaniaczek ,który przecwaniakował i od tego czasu nie ma go na forum?= miał daytone 675 a pozniej cbr 1000rr
nicka nie pamietam.
Flołłłłłłłłłłłł I jego akcja z cyckami
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości