honda cb 500 czy suzuki gs 500
A moze Kawasaki ER5? Tez tani i dobry naked...
Moja moto | | http://www.bikepics.com/members/Neos007/
-
Neos007 - Świeżak
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Po dłuzszym przemyśleniu wybiorę Honde bo... bo mi się podoba najbardziej . Ma ładne (według mnie) owiewki (ładniejsze np: od kawy 500 S i suzuki gs 500) a po za tym z tego co piszecie wydaje sie byc dobrym i trwałym motocyklem. Oczywiscie wolałbym Horneta ale to troche za mocna i zdecydowanie za droga maszyna.
Jak uda mi sie kupić tę Honde to sie odezwe.
pozdrawiam
Jak uda mi sie kupić tę Honde to sie odezwe.
pozdrawiam
poczój w sobie dzikie zwierze...
...i uwolnij je...
...i uwolnij je...
- kamerekk
- Świeżak
witam
Honda cb bedzie dobrym moto na poczatek ja bym bral gsa ma mniej skomplikowany silnik chlodzony powietrzem jest wiecej czesci uzywanych do niego itp.
Honda cb bedzie dobrym moto na poczatek ja bym bral gsa ma mniej skomplikowany silnik chlodzony powietrzem jest wiecej czesci uzywanych do niego itp.
Narazie Aprilia SR 125 - SKUTER !!
Kupie GSa min 2003 rok do 7,5k
- kisiel
- Świeżak
witam
Tylko czekałem kiedy znowu się zbrandzlujesz. Z tych części to chyba już całego GS-500 złożyłeś.
Brać Hondę CB bo GS jest jak kisiel w gaciach.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
ZNaturalnie nie wiesz co piszessz zastosuj sie raczej do rad swojego dziadka
,, do moto najlepsy mineralny olej, wał jak nie rófny to tsza szlifować, a jak łantuch usyfiony to w smalcu wygotować "
Honda CB jest droga kupisz jakiegos starego smiecia...a gs za te pieniadze juz bedzie na pewno nowszy a wcale na wytrzymalosci silnika nie stracisz.
,, do moto najlepsy mineralny olej, wał jak nie rófny to tsza szlifować, a jak łantuch usyfiony to w smalcu wygotować "
Honda CB jest droga kupisz jakiegos starego smiecia...a gs za te pieniadze juz bedzie na pewno nowszy a wcale na wytrzymalosci silnika nie stracisz.
Narazie Aprilia SR 125 - SKUTER !!
- kisiel
- Świeżak
-
@kisiel
weź debilu (wugl.) sie w czoło , piszesz w kazdym temacie zeby miec wiekszy posts count...
a to ze cb500 jest chlodzona wodÄ… to zaleta..
konstrukcja gsa jest badziej przestarzała , raczej na lata 80te.
za cbkiem przemawia ciut mocniejszy silnik no i to że nie jest singlem...
weź debilu (wugl.) sie w czoło , piszesz w kazdym temacie zeby miec wiekszy posts count...
a to ze cb500 jest chlodzona wodÄ… to zaleta..
konstrukcja gsa jest badziej przestarzała , raczej na lata 80te.
za cbkiem przemawia ciut mocniejszy silnik no i to że nie jest singlem...
- pk.
- Świeżak
pk. napisał(a):za cbkiem przemawia ciut mocniejszy silnik no i to że nie jest singlem...
no chyba mi nie powiesz ze singlem jezdze?
(chyba ze chodzilo Ci o inny motocykl bo to zdanie takie jakby wyrwane z kontekstu napisales)
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
taki błąd można wybaczyć, (nie v2 tylko R2 prędzej) - zresztą GS500 wygląda na singla i w dodatku wygląda na 250 cc.
Ongoing Success
-
Wczoraj kupiłem Honde CB 500. Kawał drogi musiałem po nią jechać ale opłacało się. Motor pasuje na mnie jak ulał
zapłaciłem troche wiecęj niż planowałem ale motor przejechał tylko 19 tys km i jest w stanie idelanym ( poza lekką rysą na tlumiku - pewnie z jakiegoś parkingu). Dodatkowo dostałem całkiem fajne buty i kask (troche za mały ale dla dziewczyny bedzie w sam raz ).
Dzieki wszystkim za rody i pomoc w wyborze.
"Honda to jednak Honda"
zapłaciłem troche wiecęj niż planowałem ale motor przejechał tylko 19 tys km i jest w stanie idelanym ( poza lekką rysą na tlumiku - pewnie z jakiegoś parkingu). Dodatkowo dostałem całkiem fajne buty i kask (troche za mały ale dla dziewczyny bedzie w sam raz ).
Dzieki wszystkim za rody i pomoc w wyborze.
"Honda to jednak Honda"
poczój w sobie dzikie zwierze...
...i uwolnij je...
...i uwolnij je...
- kamerekk
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości