[Aktualności] Suzuki Inazuma 250 - wielki mały...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Suzuki Inazuma 250 - wielki mały...
Dyskusja na temat: Suzuki Inazuma 250 - wielki mały powrót po latach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Inazuma 250 - wielki mały powrót po latach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Inazuma 250 - wielki mały powrót po latach
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo fajny pomysl suzuki.
Szkoda tylko, ze nie dali silnika w okolicach 400 cm i czterdziestu kilku konikow. Ale jak juz wejdzie w zycie nowe prawko A2, to pewnie i takie sprzety sie pojawia.
<br><hr>jabol
Szkoda tylko, ze nie dali silnika w okolicach 400 cm i czterdziestu kilku konikow. Ale jak juz wejdzie w zycie nowe prawko A2, to pewnie i takie sprzety sie pojawia.
<br><hr>jabol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetny pomysł fajnie, że Suzuki w końcu zdecydowało się wprowadzić do sprzedaży mały, sensowny i ekonomiczny motocykl. Widać, że producenci zaczynają sensownie myśleć i zwracać uwagę na potrzeby dzisiejszego rynku. Co do nazwy to uważam, że podpisując motocykl Inazuma można było chociaż stylistycznie nawiązać do oryginału sprzed lat ale to już pewnie kwestia marketingu.<br><hr>diver
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi też podoba się zwrot w stronę tanich i łatwych w eksploatacji moto. Przed chwilą Honda NC700, teraz Inazuma; ludzie patrzą coraz częściej pod kątem użytkowym na jednoślady a nie tylko osiąganie pierwszej prędkości kosmicznej sekundę po zapaleniu się zielonego. I z tego zdają sobie sprawę producenci.<br><hr>taki tam zwykły
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to ja się pytam gdzie ten milion ćwiartek? CBR 250R, YBR250, a reszta? Który z japońskich producentów ma jeszcze tego typu motocykle?<br><hr>zdziwionyKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Patrząc na sprawę z takiej perspektywy - tak, zgadzam sie z kolegą autorem. Intencją mojej wypowiedzi było jednoznaczne wskazanie, że raczej nie potrzeba nam kolejnego motocykla za 50.000 zł, którego utrzymanie (paliwo, opłaty) nie należy do tanich. Jak najbardziej natomiast jestem ZA pomysłem na oldschoolowego bike'a z ekonomiczną jednostką napedową. <br><hr>odpowiedź komentatoraKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Słuszna uwaga. Więcej motocykli tego typu nie ma. Poza tym brakuje jeszcze motocykla uniwersalnego do 500 cm pojemności i mocy około 40 KM. Taki sprzet powinien być stosunkowo prostej konstrukcji i nie przekraczać kwoty 20.000 zl.<br><hr>AspireKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):No to ja się pytam gdzie ten milion ćwiartek? CBR 250R, YBR250, a reszta? Który z japońskich producentów ma jeszcze tego typu motocykle?<br><hr>zdziwiony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pytanie do Autora: Czy są znane jakieś informacje odnośnie tego kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? I ewentualnie jakieś informacje techniczne na jego temat? Wydaje się idealnym pomysłem na pierwsze moto!<br><hr>Amator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Bardzo fajny pomysl suzuki.
<br><hr>jabol
To u nas się te przepisy zmieniają, myślisz że jakiś producent zwróci większą uwagę na tak ułomny rynek?
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Hej, słyszałam, że Inazuma ma się pojawić jesienią 2012, mógłby troszeczkę szybciej...<br><hr>KingaKomentatorzy napisał(a):Pytanie do Autora: Czy są znane jakieś informacje odnośnie tego kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? I ewentualnie jakieś informacje techniczne na jego temat? Wydaje się idealnym pomysłem na pierwsze moto!<br><hr>Amator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki! W takim razie do jesieni jest czas na skompletowanie ciuchów:)<br><hr>AmatorKomentatorzy napisał(a):Pytanie do Autora: Czy są znane jakieś informacje odnośnie tego kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? I ewentualnie jakieś informacje techniczne na jego temat? Wydaje się idealnym pomysłem na pierwsze moto!<br><hr>Amator<br>Komentatorzy napisał(a):Hej, słyszałam, że Inazuma ma się pojawić jesienią 2012, mógłby troszeczkę szybciej...<br><hr>Kinga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejna? Niedawno byłem u dilera Yamahy i pytając się o YBR250 dostałem odpowiedź, że tego nie sprowadzają. Ot cały rynek 250<br><hr>MartyKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spoko moto tylko dlaczego nazwano go Inazuma ? Inazuma była fajnym klasycznym motocyklem o dużej pojemności , a ta mała Inazuma zupełnie jej nie przypomina .Dość słabe komercyjnie zagranie z tą nazwą , ale moto spoko i koncepcja słuszna <br><hr>Tomek b12
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taaak, mnie czeka zgromadzenie niezłej kaski za niego :/ o ciuszkach pomyślę później ;D <br><hr>KingaKomentatorzy napisał(a):Pytanie do Autora: Czy są znane jakieś informacje odnośnie tego kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? I ewentualnie jakieś informacje techniczne na jego temat? Wydaje się idealnym pomysłem na pierwsze moto!<br><hr>Amator<br>Komentatorzy napisał(a):Hej, słyszałam, że Inazuma ma się pojawić jesienią 2012, mógłby troszeczkę szybciej...<br><hr>Kinga<br>Komentatorzy napisał(a):Dzięki! W takim razie do jesieni jest czas na skompletowanie ciuchów:)<br><hr>Amator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Dzięki! W takim razie do jesieni jest czas na skompletowanie ciuchów:)<br><hr>AmatorKomentatorzy napisał(a):Pytanie do Autora: Czy są znane jakieś informacje odnośnie tego kiedy ten model pojawi się w sprzedaży? I ewentualnie jakieś informacje techniczne na jego temat? Wydaje się idealnym pomysłem na pierwsze moto!<br><hr>Amator<br>Komentatorzy napisał(a):Hej, słyszałam, że Inazuma ma się pojawić jesienią 2012, mógłby troszeczkę szybciej...<br><hr>Kinga<br>
Wg. Motorcycle Department
SUZUKI MOTOR POLAND Sp. z o.o.
UL. POŁCZYŃSKA 10, 01-378 WARSAW
Mała inazuma ma się pojawić w sierpniu 2012 . Cena w UK ma wynieść podobno 3500 funtów.
Osobiście uważam, że powinni zrobić coś w stylu ćwierćlitrowego bandita .
Romet Z125 - początki są trudne, jedyna taka kanciapa na mieście !
- Pasti
- Świeżak
Ninja 250r<br><hr>motylKomentatorzy napisał(a):Nie kolego autorze - nie oczekwialiśmy. Po co kolejny drogi big bike, który spali 10 litrów na 100 kilometrów. chyba po to, abys mógł go sobie wyrwać z SMP, posmigac po W-wie, pojechać do swojej wioski i poszpanować przed ziomalami z winem w ręku. Zapewniam Cię przyjacielu, że nie potrzeba nam kolejnego drogiego motocykle, natomiast zdecydowanie brakuje nam ładnych oraz tanich w zakupie i eksploatacji motocykli! Brawo Suzuki - tak trzymać.<br><hr>Kritix literacix<br>Komentatorzy napisał(a):Kolego komentatorze - inwektywy narzędziem proletariatu . Sam zobacz, kolejna nudna ćwiartka, których milion już na rynku. Nie lepiej byłoby zrobić, owszem, 250-tkę, ale w bardziej porywającym, dajmy na to, oldschoolowym designie? Po co komu kolejna, nowoczesna 250-tka, która mało pali, dobrze sprawdza się w mieście i wygląda jak wszystko inne? Można przecież lepiej. Zerknij na starą Inazumę. Nie fajniej byłoby polatać czymś, co tak wygląda ale ma w środku nową technikę?<br><hr>Boczo<br>Komentatorzy napisał(a):No to ja się pytam gdzie ten milion ćwiartek? CBR 250R, YBR250, a reszta? Który z japońskich producentów ma jeszcze tego typu motocykle?<br><hr>zdziwiony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz oczy? bo jak dla mnie to mniejszy braciszek GSRa 600, a nie jakiś "czajnatałn" rometa czy junaka. A jeśli nawet by chociaż troszkę przypominał to i tak wiadome że to reszta robi motocykle na wzór suzuki a nie suzuki na wzór jakiegoś dziadostwa. <br><hr>b.godKomentatorzy napisał(a):mi sie to kojarzy z junakiem 901 albo rometem division... niefajne<br><hr>sawek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl