kawasaki z750
• Strona 1 z 1
kawasaki z750
Witam !
Moje pytanie o ten motor jest nastepujace: dla jakiej grupy odbiorcow jest to motocykl? i do jakiego zastosowanie: czy na miasto? cz na tor? cz na co?
Moje pytanie o ten motor jest nastepujace: dla jakiej grupy odbiorcow jest to motocykl? i do jakiego zastosowanie: czy na miasto? cz na tor? cz na co?
- vuvu
- Świeżak
zdecydowanie nie tor, raczej miejski motocykl chyba ze wersja S ona do turystki już ma jakieś zapędy, wersja bez owiewki tez można turystycznie polatać, jest wygodny ale pasażer nie luksusu. Raczej nie na 1-sze moto, ale jako 2 czy 3 powinien być bardzo dobry.
- proceder
- Świeżak
z750 w wersji nakedo to moto z gatunku streetfighter ... mozna by rzec motocykl na ulice tak jak powiedzial kolega z owiewka bardziej juz turystyczny. Jeżdże na z1000 gdzie dodatkowym utrudnieniem w turystyce sa wysoko poprowadzone wydechy Powiem tak w miescie sprawdza się super... co do turystyki...objazdówki 2 tygodnie po europie nie zrobisz z racji problemu z upchnieciem bagażu, natomiast zrobiłem nim pare ładnych trasek .. z 400 - 500 km jednego dnia .... powiem tak - jest wygodny wiec nie ma problemu z przejechaniem tylu km,... jedynie tak jak mowilem ochrona przed wiatrem, luksus dla pasazera i brak mozliwosci bagazu sa tu problemem... bierz Pan zeta bedziesz Pan zadowolony
- warmplace
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość