po wyjęciu dozownika
• Strona 1 z 1
po wyjęciu dozownika
siema chce wyjąć dozownik ze skutera bo mi cieknie jak go wyjme to napęd też wyjąć ? i na co uważać i ile lać oleju
- KONRAD95
- Świeżak
tak wyjmij tez pompke, albo przynajmniej odepnij jej naped. nie wiem jak u ciebie u mnie był taki malutki pasek klinowy. i wystarczyło by go sciągnąć. potem mieszaj około 1:40 zobacz jak sie bedzie zachowywał. jak w ogóle dymka nie pusci mozna troche dolac ;P zawsze to mniej sie bedzie grzał i bedzie miał lepsze smarowanie. napisz jeszcze jaki skuter
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
powiem ci inaczej
ja w smxie nie chcialem grzebac i zrobilem poprostu przejscie z tego węzyka co doprowadza olej do tego co daje olej do krócca i wszystko,
pompka caly czas jest i pracuje w oleju(wazne ze w oleju a nie na pusto) i latam tak juz duzo czasu i nie nazekam i nie ma problemu z dzura która po nim zostanie
ja w smxie nie chcialem grzebac i zrobilem poprostu przejscie z tego węzyka co doprowadza olej do tego co daje olej do krócca i wszystko,
pompka caly czas jest i pracuje w oleju(wazne ze w oleju a nie na pusto) i latam tak juz duzo czasu i nie nazekam i nie ma problemu z dzura która po nim zostanie
- tomera
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości