Fazer - nierówne zdzieranie opon.
• Strona 1 z 1
Fazer - nierówne zdzieranie opon.
Witam. Powoli koncza mi sie opony i niedlugo bede zmienial ale zauwazylem cos dziwnego. Zarówno przednia jak i tylna opona jest duzo bardziej zdarta po lewej stronie... Czym moze byc to spowodowane? Prosze o porady.
To wyglada tak jakbym ciagle wchodzil w lewe zakręty:) albo jezdzil w kólko w lewo....heh
To wyglada tak jakbym ciagle wchodzil w lewe zakręty:) albo jezdzil w kólko w lewo....heh
Ostatnio edytowano 26/9/2011, 18:06 przez Marcino1983, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- Marcino1983
- Świeżak
- Marcino1983
- Świeżak
Może masz większe zaufanie do lewych zakrętów bo wiesz, że w razie czego tylko sobie zrobisz qq?
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
kolego również posiadam fazera 1000 i mam taki sam przypadek lewa strona bardziej wyjechana obu opon, nawet geometrie ramy sprawdzalem jest prosta nie wiem co może być przyczyną, zawieszenie przednie? a może za dużo po rondach jezdzilem?
- riders82
- Świeżak
Ciekawe bo gdzieś tam u mnie leży Diablo Dragon i lewą stronę ma zjechaną prawie do drutów (nie przy samiutkim rancie, ale nie o tym jest temat ), na każdej innej oponie też widać że jest mocniej zjechana z jednej ze stron. Już nie wspominając o potorówkach które często jedną stronę mają jak nową a druga ma już jakieś ślady podjechania.
No i jak ktoÅ› wali drifty to zazwyczaj preferuje jeden kierunek
No i jak ktoÅ› wali drifty to zazwyczaj preferuje jeden kierunek
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości