ktm exc 125
• Strona 1 z 1
ktm exc 125
Witam
zainteresowany jestem zakupem ktm exc 125 mam 168cm wzrostu i 55kg wagi czy dosiÄ…de go i czy dam rade go opanowac? Teraz mam yamahe DT 50 i smigam na niej bardzo dobrze.
zainteresowany jestem zakupem ktm exc 125 mam 168cm wzrostu i 55kg wagi czy dosiÄ…de go i czy dam rade go opanowac? Teraz mam yamahe DT 50 i smigam na niej bardzo dobrze.
- wazinex
- Świeżak
zobacz sobie suzuki rm 125 a tak po za tym w full crossie przecież można regulować wysokość motoru
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
exc nie podchodzi bo za mocny. ale jak sie znajdzie taki że w papierach ma wpisane do odpowiednij liczby kucy to mozna. i tak mało który sprzęt ma wpisaną faktyczną liczbe koni ;P
obok EXC masz huske WR. to 2 najlepsze moto z tej gamy w przystepnej jak juz kasie. jak kolega wyzej napisał jest jeszcze gas gas moze i TM cos wypisciła i inne. ale z częsciami potem jest problem. a co do zawieszenia to zawsze da sie opuscic troche. choc huska jak na 125 jest dosyc wysokim moto.
obok EXC masz huske WR. to 2 najlepsze moto z tej gamy w przystepnej jak juz kasie. jak kolega wyzej napisał jest jeszcze gas gas moze i TM cos wypisciła i inne. ale z częsciami potem jest problem. a co do zawieszenia to zawsze da sie opuscic troche. choc huska jak na 125 jest dosyc wysokim moto.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jeśli masz spory budżet na utrzymanie motoru to możesz takiego gas gas'a zaopatrzyć w serwisie (http://gasgaspolska.pl/dealerzy/) lub na ebay'u choć dla niektórych jest to problem bo części z ebay są ok.0-30% droższe niż w Polsce (w sensie cena z wysyłką) i niektórzy muszą mieć swoje części już natychmiast teraz w tej chwili!! i nie mogą poczekać 3-5 dni to już zależy tylko od budżetu i stanu motocykli i co się akurat trafi jeśli akurat trafi się ładny gas gas w dobrej cenie to warto wżąć jeśli KTM to też warto jeśli huska to też twoja decyzja jeszcze dopisze link http://gasgaspolska.pl/motocykle/uzywane/ a tak BTW w serwsie GAS GAS można kupić części do nowych fantic'ów
Yamaha Dt80MXS 7/10
KX80 r 99 8/10
Fantic rc80 99/10
KX80 r 99 8/10
Fantic rc80 99/10
-
lapfactor - Świeżak
Gas gasa ciężko znalesc jakiegos. A co sądzicie o yamaszce DT 125 I WR 125, mnie troche zraża ich waga (30kg więcej niż gas gas czy ktm). I jak daleko odstają z mocą od KTM, GAS GASA czy od Husqvarny? No i jak z zawieszeniem?
- wazinex
- Świeżak
to są lajtowe sprzety nie wyczynowe. takie do wszystkiego, i spoko na asfalt ( i tu głownie) ale tez da sie polatac w terenie. huska gas i ktm to są motocykle wyczynowe - hard enduro. to są bezkompromisowe sprzęty, duzo kosztują, wiecej kosztuje utrzymanie ;P ale tez dają frajde z jazdy i są praktycznie gotowe do startowania w zawodach CC. yamaha DT to sprzęt do rekreacyjnego polatania, choc i w niej raczej mocy nie bedzie brakowało w terenie. ( no chyba że bedziesz chciał pod pionowe sciany wjeżdzac :p )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
a może tak kawassaki kmx 125 ?? ja właśnie chce sobie je kupić ale nie taraz na zime gdzieś tak
- TheAdam125
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości