[Aktualności] GP Turcji: Vermeulen najszybszy...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] GP Turcji: Vermeulen najszybszy...
Dyskusja na temat: GP Turcji: Vermeulen najszybszy podczas testów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Turcji: Vermeulen najszybszy podczas testów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Turcji: Vermeulen najszybszy podczas testów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
dlaczego na tej waszej stronce jest tak mało o MotoGP,
ani ciekawych artykułów ani ciekawych (rzekłbym prawie wcale) zdjęc z tych zawodów . Czy nie ma poprostu w Polsce kogoś kto się na tym zna, jeździ tam ???? Amatorstwem mi tu pachnie.Poza tym zdjęcia z Mistrzostw Polski są bardzo słabiutkie jakościowo
<br><hr>fan MotoGP
ani ciekawych artykułów ani ciekawych (rzekłbym prawie wcale) zdjęc z tych zawodów . Czy nie ma poprostu w Polsce kogoś kto się na tym zna, jeździ tam ???? Amatorstwem mi tu pachnie.Poza tym zdjęcia z Mistrzostw Polski są bardzo słabiutkie jakościowo
<br><hr>fan MotoGP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z tego co wiem to <a href="http://www.motogp.pl" target="blank" class="link">www.motogp.pl</a> to oficjalny serwis moto gp w polsce<br><hr>lkjk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):dlaczego na tej waszej stronce jest tak mało o MotoGP,
<br><hr>fan MotoGP
Mocny jesteś...Mick to w polsce taki koleś, który chyba jak mało kto ogarnia temat MotoGP, zdjecia legalne to nie takie hop siup. Co do jakosci fotek z Mistrzostw Polski...czas kolego zmienić monitor chyba
Do przedmówcy-oficjalny to jest tylko jeden motogp.com i nie jest polski
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości