Co myślicie o ty moto fz1 n ?? (kuj.-pom.)
• Strona 1 z 1
Co myślicie o ty moto fz1 n ?? (kuj.-pom.)
Jetem strasznie napalony na te moto http://allegro.pl/yamaha-fz1-fazer-fz-1 ... 53320.html może ktoś jest z okolicy Bydgoszczy i mógłby je zobaczyć i ocenić TRZEŹWYM OKIEM bo jak ja wpadnę to od razu kasa na stół i będę odjeżdżał :moto: no a boje się że później okaże się bubel
- konik40i4
- Świeżak
Re: Co myślicie o ty moto fz1 n ?? (kuj.-pom.)
konik40i4 napisał(a):bo jak ja wpadnę to od razu kasa na stół i będę odjeżdżał :moto: no a boje się że później okaże się bubel
odradzam robienia takich "manewrów" chyba że zajebiście ogarniasz temat motocykli lub znasz sprzedającego i jesteś 100% pewny stanu motocykla.
- maciek1985
- Świeżak
konik łobuzie to pewnie będzie Twoje pierwsze moto skoro tak się napalasz ;p skąś to znam i powiem Ci że taka nakrętka na zakup potem może zaowocować sporym ubytkiem zielonych z portfela, sam sie o tym przekonałem Pojedz z kimś kto ogarnia, albo wydaj te 2 czy 3 stówki na sprawdzenie w serwisie
pozdro
pozdro
560 SMR
- Grzesku
- Świeżak
http://allegro.pl/yamaha-fz1-fazer-fz-1 ... 53320.html nie sprawdziłem sorki No fakt to bedzie moje pierwsze własne moto !!
- konik40i4
- Świeżak
Ahaa.. to jeszcze pochwal się ile km przejechałeś na tych nie swoich. 5Km na ogarze i 200m na GS500?
-
tomek_gda - Świeżak
Tą logiką osobie która nigdy na motocyklu nie siedziała można dać przejechać się R1 przez 5 metrów i później może już kupić własna bo jechała.
Tutaj ci nikt zle nie doradza. Moje pierwsze moto to było gpz 500 która miała 60 km i wtedy to było dla mnie już coś. Pojeździłem nią dwa sezony i teraz jeżdżę r6 która ma około 120 km. A ty od razu od 150 kucy zaczynasz? Good luck.
Tutaj ci nikt zle nie doradza. Moje pierwsze moto to było gpz 500 która miała 60 km i wtedy to było dla mnie już coś. Pojeździłem nią dwa sezony i teraz jeżdżę r6 która ma około 120 km. A ty od razu od 150 kucy zaczynasz? Good luck.
R6 2003r.
-
fyszmen - Świeżak
NO jo poproś o pomoc przy kupnie to dostaniesz wykład jakie moto masz kupić ... przez ostatni rok jeździłem do pracy na fz6 04r. jakieś 19 km w jedną stronę plus jazda rekreacyjna... a i tak tego litra chce zdławić na początek do 98 koni jak miała tamta 600. Teraz możecie doradzić??
- konik40i4
- Świeżak
Jedyne co zauważyłem to : nieoryginalne końcówki kierownicy i brak tych bolców na podnóżkach nie wiem dlaczego ich nie ma. Aha i zauważ, że znaczek na baku z jednej strony jest prosto a z drugiej już ktoś go nie umiał po malowaniu tak samo przykleić. Więc nie jest to takie super moto i już było coś grzebane. To są szczegóły ale już ze zdjęć można co nieco powiedzieć. Na twoim miejscu, pojechałbym tam i podniósł bym bak i sobie oglądnął dokładnie wszystko.
Yamaha FZ1 Black
-
byzf - Świeżak
wykład dostałeś bo nikt nie wie jakim jesteś człowiekiem a z tego co wcześniej napisałeś wynikalo ze nie masz doświadczenia. Zresztą ile km tym fz6 zrobiłeś ? A co z nim będzie to ci nie powiemy bo wróżkami nie jesteśmy. Możesz zadzwonic do wróżbity macieja może on ci pomoże
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
To do pana krmtzzz!! Na tym forum jest zbiór tematów dyskusji który nazywa się "Chcę kupić motocykl" i opisany jest on tak
"Tu możesz zadać pytanie o motocykl, który sobie upatrzyłeś" Czy się zgadza?? A moje pytanie brzmiało "może ktoś jest z okolicy Bydgoszczy i mógłby je zobaczyć i ocenić" a nie czy mi ktoś wywróży!!! Na przykład forumowicz byzf ładnie podał swoje spostrzeżenia i bardzo mu za nie dziękuje bo bym za chiny nie spostrzegł tego krzywego znaczka i braku bolców... Więc lepiej zajmij się swoim moto a nie mi tu bzdury "pier..."!
Pozdrawiam
"Tu możesz zadać pytanie o motocykl, który sobie upatrzyłeś" Czy się zgadza?? A moje pytanie brzmiało "może ktoś jest z okolicy Bydgoszczy i mógłby je zobaczyć i ocenić" a nie czy mi ktoś wywróży!!! Na przykład forumowicz byzf ładnie podał swoje spostrzeżenia i bardzo mu za nie dziękuje bo bym za chiny nie spostrzegł tego krzywego znaczka i braku bolców... Więc lepiej zajmij się swoim moto a nie mi tu bzdury "pier..."!
Pozdrawiam
- konik40i4
- Świeżak
Do autora postu, jeżeli miał byś już moto i potrzebowałbyś jakiś informacji o fz1 np. jak go przyblokować to pisz na priva. Z chęcią Tobie pomogę.
Słuchajcie, nie jestem zwolennikiem tego aby ktoś, kto nie wie gdzie jest ''sprzęgło'' albo jak się zmienia biegi w motorze, siadał na 150KM i odrazu w drogę, ale jeżeli ktoś taki będzie to nawet motorynki czy simsonka nie okiełzna i sobie zrobi krzywdę.
Słuchajcie, nie jestem zwolennikiem tego aby ktoś, kto nie wie gdzie jest ''sprzęgło'' albo jak się zmienia biegi w motorze, siadał na 150KM i odrazu w drogę, ale jeżeli ktoś taki będzie to nawet motorynki czy simsonka nie okiełzna i sobie zrobi krzywdę.
Yamaha FZ1 Black
-
byzf - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.