Sym RS 50 - małe podrasowanie ;]]
• Strona 1 z 1
Sym RS 50 - małe podrasowanie ;]]
Witam. ;] Posiadam skuter marki Sym model RS 50cm3 ogólnie sama seria
chciałbym się dowiedzieć co mógł bym zrobić waszym zdaniem aby troszkę podrasować mój skuter głównie chodzi mi o przyśpieszenie i v-max.
Mówię troszkę ponieważ nie mam zbyt wiele pieniążków aby się pobawić w jakiś tam poważniejszy tuning. Mniej więcej będę miał 250-350zł przeznaczone na bawienie się w te klocki. W co waszym zdaniem z tymi drobnymi najlepiej zainwestować ??. Czekam na odpowiedź. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Boryc StBs
chciałbym się dowiedzieć co mógł bym zrobić waszym zdaniem aby troszkę podrasować mój skuter głównie chodzi mi o przyśpieszenie i v-max.
Mówię troszkę ponieważ nie mam zbyt wiele pieniążków aby się pobawić w jakiś tam poważniejszy tuning. Mniej więcej będę miał 250-350zł przeznaczone na bawienie się w te klocki. W co waszym zdaniem z tymi drobnymi najlepiej zainwestować ??. Czekam na odpowiedź. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Boryc StBs
- Boryc
- Świeżak
wydech zmien, mozna przy tym pobawic sie dyszami w gaxniku. plus zmiana rolek. na poczÄ…tek za ta kase tyle zrobisz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości