Pięćsetka do 3.5 tys
• Strona 1 z 1
Pięćsetka do 3.5 tys
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy do 3.5 tys znajdę jakiś w miarę dobry motocykl ? Póki co moją uwagę przykuł suzuki gs 500 z racji niskich cen na allegro...
Wiem ze to nie jest najlepszy czas na kupowanie motocykli ale zastanawia mnie czy po sezonie w okresie zimowym lub wiosennym dostanÄ™ jakÄ…Å› sztukÄ™ za takÄ… cenÄ™...
Nie ukrywam że przy wyborze motocykla będę się kierować ceną i stanem technicznym, marka i model nie dla mnie sprawą drugorzędną
Pozdrawiam
Chciałbym się dowiedzieć czy do 3.5 tys znajdę jakiś w miarę dobry motocykl ? Póki co moją uwagę przykuł suzuki gs 500 z racji niskich cen na allegro...
Wiem ze to nie jest najlepszy czas na kupowanie motocykli ale zastanawia mnie czy po sezonie w okresie zimowym lub wiosennym dostanÄ™ jakÄ…Å› sztukÄ™ za takÄ… cenÄ™...
Nie ukrywam że przy wyborze motocykla będę się kierować ceną i stanem technicznym, marka i model nie dla mnie sprawą drugorzędną
Pozdrawiam
-
k9aro3l - Stały bywalec
co do czasu, niby zimą sie opłaca, itp ale ja kupiłem swoje moto w srodku sezonu ;P i to za na prawde dobre pieniądze. także kupić mozna zawsze dobrze GS to dobry sprzęt. dobry do nauki, silnik betonowy. o ile nie katowany przez jakiegos gówniarza co mysli że to R1 to polatasz na tym. aby był w miare prosty, aby hamował i miał 2 koła i silnik aby był zdrowy, bo na to potem najwiecej kasy idzie ;/ ale za tą kase juz cos wyrwiesz. kumpel dał niewiele wiecej bo 3700 i moto niexle wygląda, i zrobił juz tym sporo km i póki co bezproblemowo. a sam miałem okazje kupic po znajomosci igiełke za 3000 ;/ i do dziś załuje ze nie kupiłem. także szukaj aż cos sie ładnego tanio trafi. oglądaj, jak okaże sie niezły to kupuj. na pewno bedziesz zadowolony. mozna jeszcze na honde CB popatrzeć itp.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Zerknij na kawasaki er 500 niezawodny i w miare mocny ale też wygodny
http://otomoto.pl/kawasaki-er-500-er500 ... 67683.html
http://otomoto.pl/kawasaki-er-500-er500 ... 67683.html
- TryMee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości