Honda CBR 600 tuning
• Strona 1 z 1
Honda CBR 600 tuning
Witam jestem tu nowy mój pierwszy temat chciałem zapytać was doświadczonych motocyklistów jaki przeróbki wyglądu może zrobić przy hondzie cbr 600 od f1 do f3. Chodzi mi czy dało by rade zmienić siedzenie z f1 na f4 bądź jeszcze lepiej na RR. Tłumik zamontować pod siedzenie i zamienić bak paliwa z f1-f2 na f4 bądź rr. Właśnie chce sobie kupić motocykl na jakieś f4 i rr kasy nie mam chciał bym kupić f1-f2 do 4tyś. i powoli ją sobie przerabiać w okresie zimowym i tylko cbr mnie interesuje iż czytałem już o niej opinie i innych motocyklach i wiem że to jest mercedes wśród motocykli aha i te wszystkie bajery ile by mnie kosztowały ?? tłumik siedzenie itp. I w jakiej cenie jest lakierowanie całego motocykla w warsztacie??
- kamillca
- Świeżak
generlanie chcesz zrobic wiestuning!! wszystko sie da zrobic ale mysle ze jesli chcesz kupic bak zadupek wydech i inne bajery od RR przerobic to wszystko i skleic do kupy tak zeby byl dobry efekt kupisz cala ladna F3 albo F4 bez kombinowania
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
mi też się wydaje, że nie za bardzo to się opłaci.
Jak będziesz miał jakąś wywrotkę w nowych plastikach to będziesz musiał wszystko od nowa robić. Bezsensu. Lepiej skołuj jeszcze trochę $ i nie kombinuj
Jak będziesz miał jakąś wywrotkę w nowych plastikach to będziesz musiał wszystko od nowa robić. Bezsensu. Lepiej skołuj jeszcze trochę $ i nie kombinuj
-
adrianos_08 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości