Zobacz wÄ…tek - Honda CBR 600 tuning
NAS Analytics TAG

Honda CBR 600 tuning

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Honda CBR 600 tuning

Postprzez kamillca » 24/7/2011, 11:24

Witam jestem tu nowy :) mój pierwszy temat :) chciałem zapytać was doświadczonych motocyklistów jaki przeróbki wyglądu może zrobić przy hondzie cbr 600 od f1 do f3. Chodzi mi czy dało by rade zmienić siedzenie z f1 na f4 bądź jeszcze lepiej na RR. Tłumik zamontować pod siedzenie i zamienić bak paliwa z f1-f2 na f4 bądź rr. Właśnie chce sobie kupić motocykl na jakieś f4 i rr kasy nie mam :( chciał bym kupić f1-f2 do 4tyś. i powoli ją sobie przerabiać w okresie zimowym ;) i tylko cbr mnie interesuje iż czytałem już o niej opinie i innych motocyklach i wiem że to jest mercedes wśród motocykli :) aha i te wszystkie bajery ile by mnie kosztowały ?? tłumik siedzenie itp. I w jakiej cenie jest lakierowanie całego motocykla w warsztacie??
kamillca
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 24/7/2011, 11:28

generlanie chcesz zrobic wiestuning!! wszystko sie da zrobic ale mysle ze jesli chcesz kupic bak zadupek wydech i inne bajery od RR przerobic to wszystko i skleic do kupy tak zeby byl dobry efekt kupisz cala ladna F3 albo F4 bez kombinowania
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez adrianos_08 » 24/7/2011, 12:28

mi też się wydaje, że nie za bardzo to się opłaci.
Jak będziesz miał jakąś wywrotkę w nowych plastikach to będziesz musiał wszystko od nowa robić. Bezsensu. Lepiej skołuj jeszcze trochę $ i nie kombinuj :wink:
adrianos_08
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê